odlična za leto

Cvetna, skupocena & PRELEPA! Saška Đoković je za prvi rođendan sina birala haljinu iz svačijih modnih snova

Saška Veselinov Đoković birala je čarobnu D&G haljinu za proslavu prvog rođendana malog Aleksandra.

Saška Veselinov Đoković birala je prelepu haljinu za prvi rođendan sina Aleksandrafoto: Printscreen/Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov Đoković i Đorđe Đoković retko se pojavljuju u javnosti otkako su se preselilil u Dubai, te ih možemo videti samo na društvenim mrežama i u ponekim posebnim prilikama, kao što je koncert Zdravka Čolića, na kom su zajedno uživali.

 

Oni imaju mnogo razloga za sreću, s obzirom na to da je njihov sin Aleksandar napunio godinu dana, a oni su mu u Dubaiju upriličili intimnu rođendansku proslavu, zajedno s bakom, Saškinom mamom, koja s unukom deli datum rođenja.

 

Aleksandar je dobio prelepu tortu u obliku Malog šefa iz poznatog crtanog filma, a bio je obučen — baš tako!

 

Sine naš, srećan ti prvi rođendan. Mama i tata te vole najviše na celom svetu — napisala je Saška na svom Instagramu, a njen stajling bio je, rečju, perfektan!

 

Saška i Đorđe proslavili su prvi rođendan sinu Aleksandrufoto: Printscreen/Instagram/saskaveselinov

 

D&G haljina Saške Veselinov za rođendan sina

 

Saška je za Aleksandrov rođendan birala prelepu haljinu floralnog printa, s potpisom brenda Dolće i Gabana.

 

Reč je o pamučnoj i prelepoj haljini midi-dužine, šarenog cvetnog printa, sa debelim bretelama, koja se sastoji iz gornjeg dela u obliku korseta, a širi se u voluminoznu suknju.

 

 

Ovaj model može se naći u prodaji po ceni nešto višoj od hiljadu evra, a fenomenalan je izbor za sve vrste proslava i letnje dane koji nam tek predstoje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Venčanje u crkvi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov: Prvi poljubac ispred crkve

Bonus video: