inspiracija

Tako ženstven, romantičan i večno u modi: JEDINI model haljine koji Saška Veselinov nosi u poslednje vreme

2

Lepa voditeljka i dizajnerka celog leta nosila je slične haljinice, koje su prikladne za različite prilike i vrlo elegantne

Saška Veselinov Đoković obožava jedan model haljine, koji ima u raznim varijantama
Saška Veselinov Đoković obožava jedan model haljine, koji ima u raznim varijantamafoto: saskaveselinov, Instagram

Popularna voditeljka Saška Veselinov Đoković pre nekoliko meseci je donela na svet sina Aleksandra, svoje prvo dete s Đorđem Đokovićem, a ubrzo je izgledala isto kao pre trudnoće.


Saška, koja se otisnula i u dizajnerske vode, jedna je od poznatih devojaka koja uvek oduševljava stilom, bez obzira na to je li u pitanju neka svakodnevna ili svečanija prilika


U poslednje vreme, ona je na Instagramu podelila više fotografija za koje je pozirala u haljinama koje su po mnogočemu slične, a veoma su elegantne i prikladne za različite situacije.

 

Supruga Đorđa Đokovića, naime, preferira mini-haljine s rukavima, veoma lepšave modele u pastelnim tonovima, koje krasi cvetni dezen. Ženstvene, romantične i udobne, ovakve haljine se odlično kombinuju i s ravnom obućom i s visokim štiklama, a Saška ih je nosila u mnogim važnim trenucima, kao i u neformalnim prilikama.


Poslednja takva haljina koju je voditeljka ponela je kratak model modne kuće Zimmerman, u krem nijansi s lila i bledoroze cveteovima, na krštenju sina Aleksandra, a u galeriji pogledajte i ostale slične toalete.

 

1 / 6 Foto: saskaveselinov, Instagram

 

BONUS VIDEO

Haljina Sofije Riči

 

makonda-tracker