predivno

"Došao je iz ČISTE LJUBAVI u naše živote": Saška Veselinov iskreno o braku, Aleksandru i kako se snalazi u ulozi MAME

0

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković progovorila je o bračnom životu i odnosu sa naslednikom Aleksandrom.

Saška i Đorđe su svoju ljubav krunisali brakom u septembru prošle godine.
Saška i Đorđe su svoju ljubav krunisali brakom u septembru prošle godine.foto: Instagram / saskaveselinov

Voditeljka, dizajnera Saška Veselinov i Đorđe Đoković nedavno su na dan svoje prve godišnjice braka krstili svog naslednika Aleksandra

 

Maleni Aleksandar je ulepšao njihov porodični dom i uvećao sreću i ljubav u martu ove godine i od tada, kao i u životu svih roditelja, ništa nije isto već lepše i plemenitije.

 

Oni su ovo leto iskoristili da maksimalno uživaju, a Saška je podelila za domaće medije detalje njihovog odmora. 

- Prvo smo bili u Grčkoj, na Mikonosu, sa mojom sestrom i budućim zetom. To putovanje će mi zauvek ostati u sećanju, jer sam prisustvovala sestrinoj veridbi. Bilo je jako romantično, na brodu i uz zalazak sunca. Nakon toga smo otišli u Crnu Goru i tamo ostali mesec dana - ispričala je Saška.

 

Društvo na letovanju su im pravili njeni roditelji koji su im pomagali oko Aleksandra.

 

- Moji roditelji su nam se naizmenično pridruživali. Kada je mama bila na moru, tata je u Beogradu čuvao mog papagaja Pipija. U tom smislu, imali smo pomoć, ali je Aleksandar zaista dobra beba i nemamo problema ni kada ga sami čuvamo. Često smo sa njim van kuće. Tako da nam to nije strano, a i zadovoljstvo nam je.

U martu ove godine, Saška i Đorđe su postali roditelji Aleksandra.
U martu ove godine, Saška i Đorđe su postali roditelji Aleksandra.foto: Instagram / saskaveselinov

Iako se često priča o tome da li muškarci pomažu ili ne pomažu oko bebe, Saška kaže da to ne može da razume. 

 

- Često čujem da žene govore: "Muž mi ne pomaže oko deteta." Ne mogu da razumem te žene i kako uopšte pristaju na odnose u kojima se obostrana briga oko deteta ne podrazumeva?! U našem slučaju, Aleksandar je došao iz čiste ljubavi u naše živote. Jedva smo čekali da ga upoznamo, pa sve obaveze oko njega radimo zajedno. Smatram da je to normalno i prirodno.

 

Mlada mama priznaje da je odnos imeđu nje i sina zaista poseban.

 

- Zaista uživam u svakom trenutku s Aleksandrom, zaljubljena sam u naš odnos. Neretko se dešava da ga probudim poljupcima, ne mogu da objasnim tu vezu između njega i mene. Ali ja sam zaista jako mlada, imam tek 23 godine i nigde ne žurim. Naravno, biću srećna ako se naša porodica u budućnosti bude širila - ispričala je.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov Đoković, Aleksandar Đoković
foto: Printskrin / Paparaco lov

Sa dolaskom deteta na svet, odnos između nje i njenog supruga Đorđa je postao samo bolji i dublji.

 

- Naš odnos je mnogo dublji i iskreniji, te stvari poput mojih fotografija na Instagramu ne mogu ni u kom smislu da naruše ono što imamo. Uostalom, on je taj koji me fotografiše. Đorđe i ja smo vrlo slični, zapravo. Oboje smo hedonisti, tako da, kada pravimo iznenađenja jedno drugom, već u samom procesu uživamo - ispričala je Saška i dodala:

 

- Meni najviše znači što pored sebe imam osobu na koju mogu da se oslonim u svakom trenutku! Jedino nam se malo razlikuju karakteri. Ja sam direktnija u komunikaciji i temperamentnija sam, dok je on smireniji i ima daleko više strpljenja. Svakodnevno učimo i rastemo u našem odnosu. Najveći uspeh je što smo uspeli da izgradimo pravo prijateljstvo, a to je sjajna podloga za vaspitanje našeg deteta u budućnosti.

 

BONUS VIDEO

 

Saška Veselinov Đorđe Đoković

 

 

makonda-tracker