davna prošlost

Pričalo se da je preljubnica, pa je PREVARENA PRED KAMERAMA: Brak lepe turske glumice raspao se posle bolnog priznanja

U filmu u kom je i ona igrala, suprug jedne od najlepših turskih glumica otišao je predaleko s koleginicom, o čemu je ova javno pričala

Tuba Bujukustun u Netfliksovoj seriji "Uspon imperija: Otomanska"foto: tubabustun.official/Instagram

Turska glumica Tuba Bujukustun dobro je poznata našoj publici zbog niza serija u kojima je igrala zapažene i glavne uloge.


Samo neki od naslova u njenoj biografiji su "Ljubav iz osvete" , "Ranjeno srce", "20 minuta", "Ambasadorova kći" i, najpoznatija, "Asi".


Čuvena glumica važi i za jednu od najlepših žena u popularnim turskim serijama, pa ne čudi što je često umela da privuče pažnju svojim privatnim životom i nađe se na meti tračeva.

Neki od njih pokazali su se istinitima, a neki su bili potpuno neutemeljeni, ali je Tuba u svakom slučaju sa osmehom podnosila sva govornjkanja o njenoj privatnosti.

 

Glumica iz serije "Asi"foto: Youtube Printscreen

Ona je od 2007. do 2009. igrala u seriji "Asi" s popularnim glumcem Muratom Jildirimom, a sve vreme se spekulisalo da je par u vezi, iako je on u to vreme bio u braku s glumicom Burčin Teozioglu, od koje se u međuvremenu razveo.

 

 

Brak Tube Bujukustun


Tuba je 2011. rekla "da" njhovom kolegi Onuru Sajlaku 2011, a potom je u januaru 2012. donela na svet bliznakinje Maju i Toprak.

 

Glumica je stoički podnela vrlo neprijatne glasine da je otac njene dece Jildirim i uživala u porodičnom životu i svom braku, ali se ispostavilo da nije bila u pitanju ljubav za ceo život.

 

Turska glumica Tuba Bujukustunfoto: tubabustun.official, Instagram

Tuba i njen suprug Onur Sajlak su, naime, tokom braka snimili film "Sačuvaj sećanja" (Ruzgarin Hatiralari) s ruskom glumicom Sofijom Kandemirovom. Film je objavljen 2015. godine, a posebnu pažnju privukao je strastvenim scenama Onura i Sofije.

Te scene su bile stvarne – rekla je potom Ruskinja novinarima, kako je preneo t24. – Dok smo snimali, želela sam da bude prisutno što manje ljudi. Malo me je bilo sramota. Ali na kraju krajeva, to je posao.

 


Tubi je u tom filmu pripala uloga majke Onurovog lika u delu koji prikazuje njegovo detinjstvo, pa se na setu nisu sretali.


Nismo mogli da radimo u isto vreme tokom sninmanja. Nismo mogli da se vidimo tri meseca – rekla je glumica.


Nimalo iznenađujuće, ubrzo potom pročulo se da se par rastaje, što je ona negirala, ali Tuba i Onur su se ipak razveli zvanično u julu 2017. godine.


Odmah nakon rastanka od supruga, Tuba je uplovila u vezu sa sedam godina mlađim Umutom Evirgenom, biznismenom koji je ljubio nekoliko poznatih turskih lepotica.

 

 

Kako je ova ljubav počela tako brzo nakon Tubinog razvoda, pojavile su se glasine da je ona varala Onura s Umutom, kao i da glumac zato planira da joj se osveti uzimanjem starateljstva nad decom i time što će joj uništiti karijeru.


Priča se da smo se Tuba i ja razveli zbog njenog ljubavnika. To je glupost! – ljut je bio Onur Sajlak. – Time se baca blato i na nju i na mene. Naša veza se samo završila, a iako smo pokušali da je spasemo zbog naših devojčica – nije išlo. Tuba je majka moje dece i sve ovo govorim kako bi se ova tema zatvorila zauvek.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom