šta vi mislite?

Pored OVAKVE HALJINE, teško da je neko gledao mladu: Ivanka Tramp naljutila pratioce tradicionalnom toaletom u Indiji

Ćerka Donalda Tramp odabrala je vrlo elegantno izdanje za slavlje milijardera u Indiji, a reakcije su pomešane – iako je nesumnjivo izgledala fantastično, mnogi kažu da je preterala

Ivanka Trampfoto: John Lamparski / Zuma Press / Profimedia

Ovih dana jedna od glavnih tema u Indiji je venčanje Ananta Ambanija, naslednika poznate milijarderske porodice, i njegove verenice Radike Merčant.


Par je u susret venčanju organizovao trodnevno slavlje kojim se najavljuje svečana ceremonija, a na njoj je okupio veliki broj svetskih bogataša. Među njima su se našli Džared Kušner (43) i Ivanka Tramp (42), koji su pokazali da se sjajno provode u Indiji.


Međutim, ćerka Donalda Trampa i njegova bivša savetnica pokazala je još nešto – da joj fali takta u planiranju stajlinga za tuđe venčanje.

Ona je najpre na Instagramu podelila fotogrfaiju na kojoj je vidimo u tradicionalnoj haljini u stilu sarija, model u potpunosti prekriven srebrnim i zlatnim šljokicama.

Nakon toga pozirala je u u kompletu sastavljenom od kratkog topa s rukavima i duboke suknje, izrađenom od kvalitetne bele čipke, a sve je upotpunila skupocenim nakitom.

 


Mnogi poznati, između ostalih Kim Kardašijan, udelili su Ivanki komplimente na račun njenog izgleda, ali nije malo onih koji smatraju da je ona trebalo pažljivije da bira odeću i da pazi da ne uvredi mladu.


"Bela čipka na tuđem venčanju? Zaista?", "To nije tvoja svadba, zašto nosiš belo?", "Nije ti dosta što svi svakako gledaju u tebe nego moraš da zaseniš mladu"... neki su od komentara.


Ipak, mnogi zaboravljaju da ovaj događaj nije bio venčanje već samo slavlje pred taj čin, kao i da su sve zvanice dobile dres-kod na devet strana u kom je propisano šta treba da obuku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Poznata striptiz igračica o aferi Tramp