modna magija

Na usnama CRVENI RUŽ, u rukama LUKSUZ: Milica Todorović pokazala TORBICU koja je san mnogih Srpkinja

Mnoge poznate dame poput Nine Badrić, Karle Bruni, Hejli Biber obožavaju torbe brenda Iv Sen Loran, a sad je vlasnica jedne takve i Milica Todorović 

MILICA TODOROVIĆ POKAZALA KOMAD O KOJEM SANJAJU MNOGE SRPKINJE foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na večerašnjoj promociji novog albuma pevača Mirze Selimovića okupio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bile i poznate dame sa domaće muzičke scene sa svojim partnerima.

 

Sve poglede svojom odevnom kombinacijom i torbom pobrala je Ana Sević, ali za njom ni malo nije zaostajala ni koleginica Milica Todorović. Iako se nedavno saznalo da je u novoj ljubavnoj romansi, Milica je ovog puta na promociju došla sama.

 

Iako sama Milica je bila odlično raspoložena, a pažnju je privukao i njen stajling, koja je bio vrolo jednostavan, ali jedan detalj je upotpunio sve i dao dozu šarma i elegancije.

 

 

Naime, Milica je ovog puta odabrala jednostavne slim crne pantalone i belu košulju na tufnice, koja je bila strukirana pa je istakla njenu vitku figuru.

 

Preko je nosila crni strukirani sako, a u rukama pravu modnu magiju, torbu brenda Iv Sen Loran, koja košta pravo malo bogatstvo.

 

MILICA TODOROVIĆ PONELA TORBICU OD NEKOLIKO HILJADA EVRA foto: Nemanja Nikolić

 

Ona je cele večeri uživala sa kolegama i prijateljima i čini se da joj društvo partnera uopšte nije falilo. Milica je pokazala da i te kako zna da odabere komad koje je efektan i sa samo jednim "kecom iz rukava" postigne pun pogodak.

 

Bonus video:

Milica Todorović o novom dečku