minimalizam

Ovaj spoj boja ne viđamo često, a OSTAVLJA UTISAK: Stajling Nine Seničar u Milanu je lekcija o oblačenju s ukusom

Proslavljena srpska lepotica je na Nedelji mode nosila minimalističku odevnu kombinaciju koja emituje "tihi luksuz", trend koji je obeležio 2023.

NIna Seničar često je gošća crvenih tepihafoto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Danas se završava Nedelja mode u Milanu, na kojoj su brojni dizajneri predstavili svoje najnovije kolekcije, a na revijama smo videli veliki broj slavnih, između ostalih i Salmu Hajek u sjajnom Gucci autfitu.


Među njima se našla i naša Nina Seničar, poznata glumica, voditeljka i model, koja je pre više od decenije živela i studirala u ovom gradu na severu Italije, a sada mu se vratila uz poruku "Milano, ti amo".


Lepa Novosađanka posetila je reviju modne kuće Luisa Spagnoli, a za ovu priliku odabrala je jednostavan, ali veoma otmen look koji zrači tzv. "tihim luksuzom".

Zvezda serije "Popadija" je nosila odelo pomenutog brenda, model koji čine sako s dvorednim kopčanjem i pantalone ravnog kroja, a u pitanju je kreacija klasičnog dizajna, pouzdana i veoma elegantna.

Posebno se ovo odelo izdvaja nebeskoplavom nijansom, a popularna Srpkinja kombinovala ju je neočekivano i fantastično!


Uz plavu odeću ona je ponela sandale boje karamele, model otvorenih prstiju i s jednostavnim kaišćima, kao i pismo-tašnu braon boje, što je "leglo" sjajno uz smeđe dugmiće i njenu kosu u tonovima lešnika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Seničar američiki Božić proslavila po srpski