gledaj majku biraj sina

Majka i on - MA PRESLIKANI: Slavena Došlo jednom fotografijom objasnio ko je osoba od koje je nasledio lepotu i šarm

Slaven je iznenadio sve svojim glumačkim umećem, ali mnoge dame uzdišu kada vide njegove izazovne fotografije na društvenim mrežama

SLAVEN DOŠLO POKAZAO MAJKU, KAO PRESLIKANI SU foto: Instagram / slavendoslo

Glumac Slaven Došlo se proslavio s nekoliko velikih uloga u domaćim filmovima i serijama.

 

Prve glumačke korake naspravio je u ostvarenjima Panama, Pored mene, Vlažnost i Biser Bojane, a čini se da je publici naročito postao drag nakon uloge u seriji Vojna akademija.

 

Budući da Slaven ima pomalo neobično prezime, mnogi su nagađali odakle je zapravo mlađani glumac. U medijima su se brzo pojavile informacije da je Slaven rođen u Somboru, gde gde je stekao osnovno obrazovanje, a potom je upisao Akademiju umetnosti u Beogradu.

 

Glumu je završio u klasi glumice Mirjane Karanović za koju je često znao da kaže da je bila ključna figura u njegovom profesionalnom životu, jer mu je pomogla da stekne hrabrost i da je iz njega izvukla ono najbolje, što je on posle i pokazao na sceni.

 

Prve glumačke korake je napravio u somborskom pozorištu, a prvu zapaženiju u TV−seriji Urgentni centar, gde je igrao Žarka. 

 

 

Iako veoma popularan Slaven retko kada u javnosti govori o privatnom životu, ali povremeno podeli neke fotografije iz privatnog života na društvenim mrežama.

 

Upravo zahvaljujući njima imamo priliku da zavirimo u njegov život, a jednom je pokazao i svoju majku, koja mu je velika podrška u životu.

 

foto: Instagram / slavendoslo

 

Nakon što smo je videli jasno je postalo da je Slaven na nju nasledio lepe, mile, crte lica, a radom na sebi postigao je to da mnoge mlade devojke danas uzdišu za njim.

 

Slaven je veliki ljubitelj zdravog života i sporta, pa ne iznenađuje što mu je telo kao izvajano. U sportu pronalazi mir i on mu predstavlja izduvni ventil. 

 

Bonus video:

Zašto je Biković bio izbačen iz serije?