trendi

U Srbiji ga možete naći već za 2.500 dinara: Omiljeni ženski mantil je dobio novu verziju i influenserke ga obožavaju

Ženstven, elegantan, praktičan, najpopularniji modni komad za proleće i jesen sada je još interesantniji

Rusku manekenku Irinu Šajk već godinama viđamo u raznim varijantama klasičnih trenč mantila, budući da je zaštitno lice brenda Burberryfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Klasični trenč mantil neprevaziđen je komad za proleće i jesen, pa tako očekujemo da će on preplaviti ulice svetskih metropola i narednih meseci.


Međutim, pored dobro poznate maksi varijante i kraćih strukiranih modela do sredine butine, proteklih godina sve češće influenserke biraju kropovanu verziju, koja je napravila pravu pomamu na društvenim mrežama.


Skraćeni trenč mantil, sada kao jakna, s prepoznatljivim dvorenim kopčanjem, u neutralnim zemljanim tonovima i s pojasom koji naglašava struk, savršen je dodatak svakoj garderobi za prolećnu sezonu.

 

 

Mnogi poznati brendovi već su predstavili svoje verzije, uključujući, naravno, Burberry, koji je sinonim za kvalitetan klasični trend.

 

 

Uz tako efektan komad, uglavnom se kombinuje uz minimalistički stil, pa tako možete poneti monohromatsku modnu kombinaciju.

 

 

Izgledaće sjajno i uz najjednostavnije skinny farmerke, ženstvenu plisiranu suknju bilo koje dužine, a izgledaće fenomenalno i uz patike, i uz baletanke, i u salonke, i uz mokasine, i uz čizmice...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Uvijanje kose na kaiš bade mantila