gde je danas?

Kako danas izgleda Ružica Đinđić? Posle ubistva muža je retko viđamo, a i dalje nosi nenadmašnu lepotu

Udovica Zorana Đinđića retko se eksponira javno, a godine i tuga nisu ostavile traga na njenom licu.

Ružica Đinđić ostala je udvoica 2003. godine, kada je ubijen njen suprug Zoranfoto: EPA PHOTO / SASA STANKOVIC

Nakon više od 20 godina od ubistva nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, snimljena je serija "Sablja", politički triler koji prati dane pre atentata i dane koji su usledili nakon njega, kao i surovih posledica, zbog kojih je najviše propatila njegova porodica.

 

Sa suprugom Ružicom Đinđić Zoran je živeo skladnim životom, a kruna njihove ljubavi jesu deca Jovana i Luka.

 

Ulogu Ružice Đinđić dobila je glumica Tihana Lazović, a "prava" Ružica odavno se ne eksponira u javnosti.

 

Retko kada je, za protekle dve decenije, uopšte i govorila za medije, a jednom prilikom, u svojoj ispovesti, otkrila je kako je izgledao najgori dan u njenom životu.

 

Proteklih dvadeset godina donele su odrastanje njihove dece, nov život, obrazovanje, ali velika tuga ostala je u njihovim srcima.

 

FOTO: M. M./ATAImages
FOTO: M. M./ATAImages
FOTO: Mirolsav Milic/ATAImages
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ružica danas živi skromnim životom, a u javnosti je možemo videti samo u retkim prilikama. Ona se nije mnogo promenila, te i dalje nosi istu lepotu i dostojanstvo.

 

Jednom prilikom, govorila je o tome kako su njena deca, Jovana i Luka, i ona bili prepušteni sami sebi.

 

Ostali smo zauvek sami, nas troje, a svi ti velevažni prijatelji su se razbežali, i ubuduće su nam prilazili samo kao nejasne senke, u međuvremenu i sami postajući javne medijske pojave. Uz vest o njegovoj smrti i oni su konačno postali neko i nešto. Što su oni bivali sve važniji i važniji, moja tuga i bol su u istoj meri rasli. A ja sam deci morala da objasnim važnost našeg kraja — ispričala je Ružica za Vreme.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ZBOG TOGA SAM 5 MESECI BIO U ZATVORU! Lukas za Kurir pogovorio o akciji Sablja: Ovo je detalj koji mi je promenio ŽIVOT!