moda za 2024. godinu

Pomalo neobično & garantuje da ćete biti primećeni: 5 kombinacija boja s kojima ćete izgledati supertrendi tokom 2024.

Ove kombinacije boja biće glavni trend u 2024. godini.

Koje boje se najlepše kombinuju prema novim trendovima?foto: Victoria Chudinova / Shutterstock

Nošenje odeće u istoj boji od glave do pete uvek će izgledati šik, ali radost kombinovanja nijansi jedan je od omiljenih fashion osećaja. Iako postoje neke proverene kombinacije poput crne i bele, neke druge mogu da nam predstavljaju ozbiljne dileme. Zato smo analizirali modne piste za proleće/leto 2024. i izdvojili 5 neočekivanih, ali vrlo elegantnih i ''skupih'' spojeva.

 

Tu su kombinacije jedne klasične i jedne boje u trendu, tako da možete da budete sigurni da ćete izgledati stylish mnogo duže od jedne sezone.

 

5 kombinacija boja za 2024.

 

1. Crvena + braon

Šta se dobije kad se sudare dva najveća trenda sezone? Obično modna katastrofa, ali postoji nešto toliko moćno u ovom klasičnom crveno-smeđem izgledu koji nam je Altuzarra predstavio za predstojeće proleće.

 

 

2. Boja slonovače + neboplava

U redu, znamo da se gotovo svaka boja slaže s tonovima slonovače, ali nešto je posebno šik u ovoj kombinaciji. Svetloplava bila je najveći trend na modnim pistama za proleće, a jedan od najlakših načina da je uvrstite u svoj garderober jeste putem aksesoara ili jakne.

 

3. Burgundi + boja breskve

Kada je Pantone proglasio Peach Fuzz bojom godine za 2024, bili smo skeptični. Ipak, modne piste su nam pružile toliko inspiracije na temu kako je kombinovati. Bordo/burgundi još uvek je na vrhuncu popularnosti, ali uskoro bi moglo da dođe do zasićenja, zato ćete je osvežiti kontrastom breskvastih tonova.

 

Boja breskve je boja 2024. godinefoto: aniarenard/Shutterstock

 

4. Čaj zelena + bakrena

Boje bakra nisu rezervisane samo za jesen — one deluju kao interesantan neutralni ton tokom cele godine, podižući sve, od plavog džinsa do pastelnozelenog blejzera. Kombinacija narandžasto-smeđe i delikatne čajno-zelene je jedna od najlepših i zaslužuje svoje mesto u ovoj ekskluzivnoj selekciji najpopularnijih kombinacija boja za proleće 2024, piše Elle.

 

5. Žuta + sivo-braon

Bež, sivkasta ili taupe, kako god nazivali ovu delikatnu nijansu, idealno je platno za kombinovanje s gotovo bilo kojom drugom bojom. Pa zašto to ne bi bila recimo živopisna žuta? Ova kombinacija će zasigurno privući čak i najveće minimaliste, samo budite pažljivi u odabiru krojeva — neka budu klasični.

 

Bonus video

Boje za venčanje