oprez!

Zavisnik, bivši zatvorenik, besramni lažov... Holivudske glumice podelile svoja iskustva s aplikacija za upoznavanje

Za samo nekoliko dana, dve čuvene američke glumice otkrile su kako su obmanute na dejting aplikacijama

Šeron Stoun na 75. Kanskom festivalufoto: EPA / SEBASTIEN NOGIER

Otkako su društvene mreže postale neizostavan deo naših života, mnogi na njima traže prijateljstvo i ljubav, pa ne čudi što se među njima sve češće nađu i svetske zvezde.


To nije slučaj samo s Instagramom, Fejsbukom i Iksom (nekadašnjim Tviterom), već slavni koriste i aplikacije za upoznavanje, a ovih dana su čak dve čuvene dame pričale o svojim, nažalost, negativnim iskustvima.

 

Šeron Stoun završila na sastanku sa osuđenikom i zavisnikom


Najpre je holivudska glumica Šeron Stoun (65), koja kaže da ne želi neobavezne veze i spremna je za stabilnost i harmoničan život udvoje, podelila kako je završila na romantičnom sastanku sa zavisnikom od heroina.

 

Šeron Stoun kaže da ne želi samo avanturufoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ona je za The Times ispričala da je upoznala pomenutog muškarca putem jedne aplikacije, ali kada su se videli ispostavilo se da joj je poslao staru fotografiju i da je u pitanju bivši zatvorenik. Kako je Šeron ispričala, bila je šokirana kada je u bašti hotela na Bel eru ugledala muškarca koji je izgledao "očigledno 20.000 injekcija heroina nakon fotografije koju je poslao".

Rekla sam konobaru: "Ja ću čašu vode", a on je tražio koktel – apsint ili tako nešto! Rekla sam: "Žao mi je, ne mogu da ostanem" – prisetila se oskarovka.


Šeron Stoun priznala je i da ne krije svoj identitet na aplikacijama za upoznavanje, a Bumble ju je zbog toga blokirao – nisu joj poverovali da je zaista u pitanju jedna od najpoželjnijih žena sveta.

 

Dru Barimor muškarac slagao da je sportska zvezda


Nakon Šeron Stoun, i Dru Barimor (48) pričala je o svom iskustvu, kada ju je nepoznati muškarac slagao da igra u NFL ligi. U svojoj emisiji, Dru je rekla:


Ovaj momak na mojoj dejting aplikaciji je rekao da je kvoterbek Los Anđeles ramsa.

 

Dru Barimor već godinama je razvedena od oca svoje decefoto: EPA-EFE/JEREMY PIPER

– Zato sam mu pisala i rekla: "O, moj Bože, išla sam na prvi trening. Bilo mi je frustrirajuće kao devojci iz Los Anđelesa koja voli fudbal što nemamo nikakve timove. Onda sam se preselila u Njujork, a mi smo dobili dva tima! Drago mi je što sam te upoznala, moje ime je Dru" – prisetila se glumica i voditeljka.


Zapravo na toj poziciji u pomenutom klubu igra Džon Metju Staford (35), oženjeni muškarac, dok je osoba s kojom se dopisivala muzičar koji je mislio da će biti "slatko" da slaže da je sportista, što joj je i rekao kad je video da se ona razume u američki fudbal.

Zbog toga, ali ne samo zbog toga, holivudska glumica ne uživa u korišćenju aplikacija za upoznavanje.

 

Dru Barimor nema pozitivno iskustvo s aplikacijama za upoznavanjefoto: EPA/BALLESTEROS

Nikada kada uđem tamo, to nije dobar osećaj. Uvek izdržim pet dana – otkrila je Dru. – Ali sada se aplikacija promenila tako da ti pokaže ljudi koji su ti slični, što je korisno... Ali ja nikoga ne znam i deluje mi strašno da izađem s neznancem.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

 

BONUS VIDEO

Neobična aplikacija uz koju dobijate