hrabro i lepo

Izazovno, smelo i pristojno: Nikol Kidman OČARALA u haljini sa prorezima u kojoj bi mnoge dame izgledale VULGARNO

Možete li da zamislite Kim Kardašijan u ovom autfitu Nikol Kidman? Iako isto obučene, vrlo moguće da bi dojam bio potpuno drugačiji.  

Nikol Kidman je oduševila haljinom na premijeri serija Expatsfoto: : Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia

U Njujorku se održala velika premijera hit serije Expats, a glavna zvezda crvenog tepiha bila je slavna glumica Nikol Kidman. 

 

Naime, dan kasnije ceo Holivud i filmski svet pričaju o haljini u kojoj se lepa Australijanka veoma interesantne životne priče pojavila. 

 

FOTO: Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia
FOTO: : Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia
FOTO: : Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: : Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia

 

- Najlepša Nikol Kidman u "Atelier Versaceu" na premijeri "Expats". Ti si tako talentovana Nikol i čast mi je da te vidim u svom dizajnu - bila je oduševljena Donatela. 

 

U pitanju je jedna malo smelija varijanta sa prorezima na više mesta. Nikol nije ustuknila pred zimom, te se razgolitila i obukla crnu haljinu bez leđa.

 

Tačnije bokovi i leđa su joj bil goli, dok je dole imala šlic sa leve strane, tako da su u glumičine dugačke noge došle do izražaja. 

 

Uz haljinu je ponela i klasične crne cipele sa štiklom, a mnogi su primetili da je Nikola negde na polovini šeste decenije u sjajnoj formi. 

 

Po mišićima na njenim rukama se videlo da glumica redovno trenira i da je u zavidnoj formi. 

 

A po ocenama nekih fanova, ova haljina bi na mnogim damama bila čak i vulagrana, dok na Kidmanovoj izgleda pristojno i kulturno. 

 

- Zamislite samo ovaj komad na Kim Kardašijan. Kako bi to izgledalo? Sigurno ne ovako pristojno - bio je jedan od komentara. 

 

Svi pamte i haljinu sa dodele Oskara 1997. godine kojom je pomerila granice mode, Nikol je nedavno takođe privukla pažnju jednim svojim autfitom - mikrosuknjom koju je ponela na manifestaciji "Vanity Fair" 2022. godine.

 

Nakon toga je ona objasnila da odeću ponekad bira tako što razmišlja kao tinejdžer. 

 

- Donosim nasumične, lude izbore. Ja to nazivam "tinejdžerskim izborima" jer nikad ne razmišljam o posledicama. Moram da se nateram da pola vremena razmišljam o posledicama. Deo mog mozga jednostavno ne misli na to - rekla je lepa glumica u podkastu "Something To Talk About".

 

Bonus video: 

 

 

 

Glossy tim