ASTROLOŠKE PROGNOZE

Šta posebno morate imati na umu? Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 22. do 28. januara

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici januara.

Na šta treba obratiti pažnju ove nedelje januara?foto: Shutterstock / Subbotina Anna

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 22. do 28. januara.

 

Ovan

Uzbuđenje i emocije su vaše glavno gorivo, a posebno ove nedelje. U ponedeljak napravite listu ciljeva za ovu nedelju (ili bar jedan cilj). Obavezno smislite nagradu za sebe za njihovo dovršavanje i počnite da sprovodite svoje planove.

 

Bik

Ove nedelje vaša prioritetna oblast je novac. Pokušajte da pratite svoja razmišljanja i ograničavajuća uverenja o finansijama, zamenjujući ih širim. Na primer, umesto da sebi kažete „preskupo je“, recite „Definitivno to mogu priuštiti kasnije“.

 

Blizanci

U vašoj je prirodi da stalno učite nešto novo. Ove nedelje pronađite zanimljive informacije i podelite ih sa drugima: oni će to sigurno ceniti, a vaša energija će se povećati.

 

Rak

Ove nedelje vas interesuju filozofske teme i one vezane za religiju ili život posle smrti. Ne libite se da pitate ono što vas zanima i ono što vam nije jasno, već se posvetite širenju svojih vidika.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Na šta treba obratiti pažnju ove nedelje januara?foto: Shutterstock / Subbotina Anna

Lav

Obratite više pažnje na svoje telo i zdravlje. Moguć i svojevrstan test ličnih granica. Trudite se da se prema drugima postavite sa maksimalno poštovanjem, ali postoje situacije kada treba da pokažete lavovsku ćud i osmeh.

 

Devica

„Posao – dom, vreme za sebe – vreme za druge“ – sada možda neće biti lako pronaći ovu ravnotežu. Definitivno morate naći zlatnu sredinu. Ne morate da pokušavate da se toga držite sve vreme, ali imajte na umu da ne bi trebalo da se koncentrišete samo na jednu stvar u ovom trenutku.

 

Vaga

Preduzmite akciju, ostvarite svoje ciljeve i ono što vam je važno. Ovo nije vreme da sedite besposleni i čekate da nešto "padne s neba". Ako nemate apsolutno ni vremena ni energije, onda napravite bar jedan mali korak ka svojim snovima. Često se celo putovanje sastoji od tako neprimetnih koraka.

 

Škorpija

Sada vaš govor i ton može postati oštar, i to ne samo u odnosu na druge, već i u odnosu na sebe. Slušajte svoje unutrašnje i spoljašnje misli, pokušajte da nikoga ne povredite. Bolje je da svoju energiju usmerite tamo gde su vam sada prioriteti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Na šta treba obratiti pažnju ove nedelje januara?foto: Shutterstock / Subbotina Anna

Strelac

Nedelja vam obećava uspeh i sreću; prilagodite se ovoj energiji da je ne biste propustili. Obratite više pažnje na dobro, zahvalite se za ono što se dešava u sadašnjosti. Čak i ako se ništa veliko ne dogodi, uhvatite male stvari, proslavite sitnice i na taj način dajete prostor priliku da postignete više u svom životu.

 

Jarac

Sada je vaše vreme; Sunce je u vašem znaku do sredine februara. Ovo je trenutak da budete hitri, da date priliku da izrazite svoju ličnost, da radite ono što vam je važno i ono što vam je u duši. Posvetite sebi više pažnje, dozvolite sebi više nego inače.

 

Vodolija

Sada može biti više troškova, posebno neplaniranih. Svesno dajte novac u dobrotvorne svrhe. Takođe bi bilo dobro da svojim znanjem ili veštinama pomognete nekome besplatno. Ovo će smanjiti rizik od neočekivanih troškova

 

Ribe

Sve vaše poteškoće i prepreke se mogu prevazići. Možete to da uradite, imate snagu i resurse da to uradite, čak i ako se čini drugačije. Razmislite o tome koje konkretne korake možete početi da preduzimate danas da biste poboljšali svoj život bar malo.

 

wday.ru

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KAKO PREŽIVETI JANUAR?