bolan kraj

Pronađena je na tužan način: Umrla glumica koja je lepotom obeležila osamdesete

Tek nakon što je njena cimerka osetila neprijatan miris kako se širi iz sobe čuvene glumice, policija je došla na lice mesta 

Sindi Morgan umrla je u 70. godinifoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Telo glumice Sindi Morgan pronađeno je nakon što je njena zabrinuta cimerka pozvala policiju, pošto je osetila neprijatan miris iz njene sobe.


Upravo sam izašla iz svoje sobe i osetila neprijatan miris iz njene – rekla je neimenovana žena tokom telefonskog razgovora s policijom, prenosi Page Six.


Glumičina cimerka je objasnila da one dele stan i da nije sigurna je li Morganova kod kuće, ali je naglasila da glumica ima životinje i da se brine jer njena "cimerka nema nikoga".

 


Kako je dodala, danima nije videla Sindi Morgan, ali čuje njenog psa i dve mačke, a nije uspela da dođe do ključa od stanodavca, pa je pozvala policiju.


Glumica je potom pronađena mrtva u 70. godini, a Page Six piše da seispostavilo da je Sindi Morgan poslednji put viđena živa 19. decembra.
TMZ prenosi izjavu policije da je ona preminula prirodnom smrću, a mediji prenose da je umrla 30. decembra.

 


Sindi Morgan najpoznatija je po ulozi Lejsi Anderol u filmu Caddyshack (1980), u kom je igrala sa Čevijem Čejsom i Bilom Marejem. Takođe je igrala dva lika u filmu "Tron" (1982) – programerku Loru i njen alter-ego Jori.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kakav je Džej bio pred smrt?