za wow efekat

Zrači luksuzom šta god da obuče: Ovo je JEDINA BOJA koju Emina nosi ovih dana, a dizajneri kažu da će obeležiti 2024.

Boja koja izgleda otmeno, svedeno i pojačava utisak svakog stajlinga jedini je izbor popularne pevačice u poslednje vreme

Emina Jahović već neko vreme uglavnom nosi istu boju, koja će biti jedan od vodećih trendova u 2024.foto: Instagram / Yaemina

Popularna pevačica i kompozitorka Emina Jahović jedna je od najbolje odevenih dama naše javne scene i ne štedi kada joj pažnju privuče neki kvalitetan komad, pa je često viđamo u odeći poznatih svetskih brendova.


Ona je poznata po sofisticiranom, elegantnom i svedenom stilu, koji spaja aktuelne trendove i pouzdane, klasične krojeve i detalje, a u ovim prazničnim danima je našla modnu zonu komfora koja zaista ostavlja utisak.


Naime, na svim fotografijama koje je Emina delila u poslednje vreme na Instagramu ona je nosila – belu boju, u raznim stilovima i varijantama.

Ona je najpre u decembru pozirala u beloj rolci i efektnoj i bogatoj bundici iste boje, a opredelila se za model s kapuljačom.

 


Potom smo je videliu rebrastoj prljavobeloj haljini, zimskom modelu dugih rukava koji je savršen za razne prilike u hladnijim danima, od vrlo ležernih do svečanijih, u zavisnosti od toga kako se stilizuje.

 


Emina je nakon toga pozirala u čipkastoj mini-haljini bele boje, u kombinaciji sa crnim cipelama sa štiklom.

 


Kao šlag na tortu stigla je božanstvena i vrlo elegantna kreacija u kojoj je kantautorka čestitala Novu godinu svojim pratiocima, a reč je o dugačkoj beloj haljini koja se širi od kukova i koju je ponela sa crvenim salonkama.

 


Bela boja - trend za proleće 2024.


Modni portali pisali su i pre nekoliko meseci da se naoružamo strpljenjem i spremimo proizvode za pranje fleka ako smo trapavi i često prosipamo, a pratimo trendove jer će 2024. godinu obeležiti bela boja.


Nakon nedelja mode tokom jeseni, na kojima su predstavljene kolekcije za proleće i leto, primećeno je da su dizajneri više nego inače koristili nijanse bele boje.

Ona je viđena na laganim letnjim haljinama brenda Proenza Schouler, elegantnim toaletama kuće Mirror Palais, monohromatskim odelima kuća Christian Siriano, Gabriela Hearst, Khaite...

 

 

Štaviše, bilo je mnogo potpuno belih stajlinga na brojnim revijama, pa se očekuje da će ona biti veoma zastupljena ove godine.


Bela boja je vanvremenski izbor i pouzdan način da ostavite utisak, a Saint Laurent je predstavio veoma zapaženu verziju safari sakoa Saharienne iz 1967. godine u beloj boji, Valentino večernju haljinu s prorezima... Dakle, čista klasika!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zebrasto odelo Emine Jahović o kom se pričalo