glossy intervju

Ne košta ništa, a uživanje je zagarantovano: Ana Stanić nam je otkrila šta je za nju savršen doček Nove godine

Popularnu pevačicu ne fascinira previše "najluđa noć", a ako 31. decembra ne radi, najradije je provodi kao i mnogi od nas

Ana Stanić uglavnom radi za doček Nove godinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Stanić ne spada u one koji jedva čekaju da se kalendar "resetuje" i da što pre vide leđa aktuelnoj godini jer je, kako ističe, zadovoljna time kako joj je protekla 2023.


Ova godina mi je bila jako lepa, uopšte ne čekam s nestrpljenjem da se završi, ali se, naravno, radujem praznicima – istakla je ona za Glossy.


Ana dodaje da joj prijaju bezbrižni praznični dani, uživanje u toplini doma i, naravno, specijalitetima koji se tradicionalno pripremaju za Novu godinu i Božić.

 


Volim tu ušuškanu, toplu kućnu atmosferu, dekoraciju, hranu koja me vezuje za praznike, pod broj jedan rusku salatu. Uživam u kupovini poklona, davanju, kao i u primanju, naravno. To je sve pojačano otkad imam dete – kaže pevačica.


Ana je ponosna mama dečaka po imenu Vuk, koji ima 12 godina, pa se u njihovom domu ovih dana nije pisalo pismo adresirano na Severni pol. Ipak, pevačica će se potruditi da bude dostojna zamena za Deda Mraza.


Vuk više ne veruje u Deda Mraza i mislim da ga preterano ne dotiče Nova godina, ali ću se posvetiti izboru poklona i to će mu se sigurno svideti – otkrila nam je.

 

Ana Stanić se raduje sezoni praznika, ali joj veče dočeka nikada nije bilo posebno važnofoto: Antonio Ahel/ATA Images

Iako se raduje sezoni praznika, sama "najluđa noć" Ani nije preterano važna, pa doček, ako ne nastupa 31. decembra, najradije provodi u pidžami.


Ja, kao neko ko je uvek radio za Novu godinu, nemam preteranu fascinaciju tim dočekom i, moram da priznam, kad ne radim, vrlo često ostanem kod kuće i nemam potrebu da se provedem na ludoj žurci. Sviđa mi se da odem na neki matine i najlepše mi je da, ako ne pevam nigde, budem kod kuće i u mirnoj atmosferi, po mogućstvu u pidžami – iskrena je ona.


Pevačica nam nije otkrila svoje želje i planova za 2024, a čitaocima portala Glossy na prvom mestu želi da budu zdravi i vode ispunjene živote.


Vašim čitaocima pre svega želim zdravlje i da žive život punim plućima – poručila je.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Intervju Saše Matića pred kraj godine