supertrendi

Samo jedna stvar na njoj košta 5.500 €: Ceca izazvala buru u javnosti - pa ovo nemaju ni svetski poznate zvezde

Velika srpska zvezda još jednom je svojim stajlingom podigla buru u javnosti 

CECINA TORBA IZAZVALA BURU U SRPKOJ JAVNOSTI foto: Instagram / svetlanaraznatovic

Poznata srpska pevačica Svetlana Ražnatović Ceca godinama je gradila uspešnu karijeru u muzičkim vodama i uspela je da ostavari svoj san.

 

Gotovo da nema osobe u Srbiji koja nije za nju čula i koja ne zna bar jednu njenu pesmu, ali nije samo to razlog zbog čega se o njoj često piše u medijima.

 

Njeni stajlinzi i način života često su veoma zanimljivi javnosti, a jedan detalj koji je nedavno pokazala na društvenim mrežama izazvao je burne reakcije i oduševljenje trendseterki.

 

 

Naime, Ceca se fotografisala u privatnom avionu dok je putovala na jedan do svojih nastupa, a onda je tu fotografiju podelila na društvenim mrežama. I ono što bi možda običnom čoveku promaklo, svakako nije moglo da neopaženo prođe kod ljubitelja mode.

 

 

Oni su odmah primetili da Ceca ima basnoslovno skupu tortu, brenda Chanel koja vredi čak 5.472 evra, a koja je zbog svoje popularnosti davno rasprodata na svim sajtovima, piše Blic.

 

Nju, čak i neke od poznatih svetskih zvezda nisu stigle da kupe, ali je Ceca čini se bila brza. 

 

Ceca ima torbu od 5.500 evra foto: Instagram / ebay.com

 

Ovaj komad žene obožavaju, jer se veoma lako kombinuje uz gotovo sve, a Ceci je to jako bitno, jer voli da ima one stvari koje može da nosi više puta uz različite odevne kombinacije.

 

U galeriji koja sledi prisetimo se nekih kombinacija koje je Ceca nosila u godini koja je za nama. 

 

Bonus video:

Ceca intervju o porodici, karijeri, uspehu