osmesi & koketiranje

Novi (neočekivani) par u svetu slavnih: Pevačica i reper uhvaćeni zajedno na romantičnom odmoru

Još uvek se šuška o tome koliko su oni bliski, ali je na osnovu snimaka i fotografija očigledno da uživaju u trenucima koje provode zajedno

Kamila Kabeljo dve godine je bila sa Šonom Mendezom, od kog se rastala 2022. godine iako su kasnije viđeni kako se drže za rukefoto: MACE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U svetu poznatih pojavio se, čini se, novi neočekivani par!


Kako piše portal E!News, pevačica Kamila Kabeljo (26) viđena je u društvu repera Drejka (37) na bahamskim ostrvima Terks i Kejkos, gde navodno uživaju na zajedničkom odmoru.


Prvi snimci navodnog para pojavili su se na fan profilima popularne pevačice i nekadašnje članice grupe Fifth Harmony, a oni su izgledali kao da im je vrlo prijatno i da se osećaju opušteno jedno pored drugog.

Kako kaže osoba koja je bila prisutna u trenutku kada su muzičari uživali u tropskom raju, "oni bi mogli da se viđaju".

Ona je bila s drugaricom, a on je primećivao samo Kamilu – rekao je insajder, kako prenosi Page Six.


Nisu javno eksponirali svoje simpatije, ali je bilo dosta osmeha i koketiranja – rekla je osoba koja se prisustvovala njihovom druženju.

Još uvek nije poznato jesu li Drejk i Kamila Kabeljo zaista zaljubljeni, kako su se upoznali i otkad bi mogli da se viđaju, kao ni koliko je stvar ozbiljna jer se još uvek nijedno od njih dvoje nije oglasilo.

Drejk je ranije bio s Rijanom, a povezivan je sa Kajli Džener, SZA i Džulijom Foks, ali je, makar za javnost, proteklih godina bio sam.

 

Kamila Kabeljo je provela dve godine s muzičkom zvezdom Šonom Mendezom, od kog se raskinula 2022, a kasnije su viđeni kako se drže za ruke i ljube na jednom koncertu. Ipak, izvor blizak bivšem paru rekao je za ET da oni definitivno više nisu zajedno i da su posvećeni svojim karijerama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Paparaco: Lepa Brena na jahti