niko kao ona

Ko je JEDINA ŽENA koja je uspela da ukroti Hjua Granta? Početak im je BIZARAN, a onda se zavodnik promenio preko noći

Ovih dana, Hjuu Grantu društvo na crvenom tepihu obavezno pravi supruga Ana, s kojom je duže od decenije. Dok uživa u mirnoj luci, iza glumca je divlja prošlost, a i sama Ana je na svojoj koži osetila njegove grehove

Hju Grant je došao sa suprugom Anom na premijeru filma "Vonka"foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Britanski glumac Hju Grant ne pojavljuje se često u javnosti u društvu supruge, a pre nekoliko dana je napravio izuzetak i prošetao crvenim tepihom s njom na premijeri svog novog filma "Vonka".


Šarmantni Englez došao je sa suprugom Anom Eberstajn i na londonsku i na losanđelesku premijeru filma, a ona je ostavila utisak zatvorenim mini-haljinama dugih rukava, najpre u beloj, a zatim u modelu s animal printom.


Par je izgledao zaljubljenije nego ikad, a njegova ljubav s Anom je jedna od dužih koje je imao u životu, budući da je pre veze s njom bio poznat kao serijski zavodnik u Holivudu.

 

Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno su od 2012, a venčali su se 2018. godinefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Buran ljubavni život Hjua Granta


Dobro je poznata njegova ljubav s glumicom Elizabet Harli, s kojom je proveo 13 godina s prekidima i koju je prevario s prostitutkom, nakon čega je izbio veliki skandal i glumac je završio iza rešetaka. Liz mu je to, međutim oprostila, ali su se posle pet godina ipak razišli, a ostali su u sjajnim odnosima, pa je on krstio njenog sina Demijana.


Usledilo je mnogo kraćih veza i afera, a 2012. otkriveno je da je glumac u skladnoj vezi sa švedskom televizijskom producentkinjom Anom Eberstajn i da je Grant u septembru te godine dobio svoje drugo dete. U tom trenutku, on je već imao ćerku Jing Ši s Kineskinjom Tinglan Hong, ali je očito održavao paralelnu vezu s njom – tri meseca nakon što Hju i Ana dobili sina Džona, Tinglan rodila njegovo treće dete, takođe sina.

 

Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno su od 2012, a venčali su se 2018. godinefoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, glumac je nastavio vezu s Anom, s kojom je dobio još dve ćerke čija imena nisu poznata javnosti, 2015. i 2018. godine, a venčali su se u maju 2018. Kako je kasnije priznao, voleo bi da se oženio ranije.


Stvarno je lepo, ne mogu da se pravim da nije – rekao je u emisiji Today Grant. – Trebalo je ranije to da uradim. Stvarno sam srećan, Imam sreće. Imam divnu ženu. Volim je.


Ko je žena Hjua Granta?


Ana Eberstajn odrasla je u Švedskoj, gde je završila čuveni Univerzitet u Upsali, a potom studirala u Americi, ali već godinama živi u Londonu.

 

Ana Eberstajn i Hju Grant zajedno imaju troje dece, dok glumac s Tinglan Hong ima još dvojefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Radila je kao producentkinja na televiziji i za čuveni ESPN, a uglavnom se bavi produkcijom video sadržaja za marketing i advertajzing. U prvim godinama veze s Hjuom Grantom osnovala je kompaniju Ace & Me, koja se bavi proizvodnjom i prodajom dečijih čarapa i papuča.


Obično se ne eksponira mnogo u javnosti, a povremeno supruga prati na važnim događajima i uvek izgleda veoma elegantno.

 

BONUS VIDEO

Aca Lukas o preljubnicima