zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 12. do 19. novembra)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vam donosi nedeljni horoskop od 12. do 19. novembra?foto: Dzhulbee/Shutterstock

Nedelja mladog Meseca u Škorpiji i početak novog ciklusa Marsa neće biti samo sudbonosni... Svi ćemo doživeti ponovno pokretanje emocija, dok će seksualna energija doći do izražaja, što će doneti nove romanse.

 

Ovan

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru finansija biće mlad Mesec u znaku Škorpije – možete uložiti u novu investiciju, ili podići hipoteku ili kredit. Događaj takođe može doneti bljesak strasti, novu vezu ili ponovno pokretanje postojećih. Možete osećati emocionalne krize, pa nije loše da započnete konsultacije sa psihologom.

 

U sredu, 15. novembra, Mesec će u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi biti u vašem sektoru putovanja i učenja. Mogući saveti, sastanci... U četvrtak, 16. novembra, Mesec će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da neko može u velikoj meri da podigne vaše samopoštovanje. Ovo može biti žena ili neka vrsta edukativnog događaja.

 

U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem finansijskom sektoru. Možda ćete se osećati energično i ponovo pokrenuti, kao da imate novu energiju povezanu sa velikom zaradom i moći. Istovremeno, situacija može biti povezana i sa krizom i sa nekom dubokom strašću. Takođe, možete odlučiti da preraspodelite porodične resurse. Na primer, možda biste želeli da razgovarate o zajedničkom prihodu sa svojim partnerom. 

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za komunikaciju sa prijateljima i za lepe sastanke. Vaš partner vas može pozvati u restoran ili na neki događaj.

 

Bik

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru veza biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Možda ćete dobiti novog partnera ili može početi važna nova faza u vašoj postojećoj vezi.

U sredu, 15. novembra, Mesec je u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem poslovnom i finansijskom sektoru. Možete potpisati dokumente u vezi sa nekim novčanim obavezama, ili će vam biti odobreno da dobijete veliku sumu ili neku vrstu investicije.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da će postojati komunikacija sa psihologom ili nekim ko će moći da ima uticaja na vaše skrivene planove. U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, donoseći moćnu energiju u vaš sektor odnosa. Možda ćete imati novog partnera, a kontakt sa njim će biti toliko intenzivan da ćete osetiti ne samo sreću, već i emocionalno ponovno pokretanje. Pored toga, vaš postojeći partner može da progura neke od njegovih ideja i vi ćete mu popustiti.

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za komunikaciju sa vašim pretpostavljenima ili sa nekom značajnom ženom. Može vam pomoći da postignete neke zdravstvene, poslovne ili kućne ciljeve. Na primer, majka će vam dati kontakt sa dobrim specijalistom i rešićete neko dugotrajno pitanje.

Blizanci

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem radnom sektoru biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Možda ćete imati novog kolegu ili ćete se preseliti na novo mesto. Možda ćete dobiti i nove odgovornosti. Pored toga, mlad Mesec može doneti novi ciklus u zdravlju i novog lekara koji će promeniti vaš režim i ukupan način života.

 

U sredu, 15. novembra, Mesec će se povezati sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem sektoru sreće. Vi i vaš partner ćete se dogovoriti oko nekih zajedničkih zadataka vezanih za razvoj vaše veze. Može doći do važne diskusije o temi dece. U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da će vam partner ponuditi neke zanimljive opcije za razvoj vaše buduće veze. Pored toga, možete prisustvovati zabavi, nekom događaju na kome će biti ljudi povezani s nekom firmom u kojoj biste mogli da radite u budućnosti.

 

U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem poslu i zdravstvenom sektoru. Prvo, možete početi da preraspoređujete neke svakodnevne probleme. I drugo, imaćete snažan podsticaj da brinete o svom zdravlju.

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za neko radosno putovanje, zabavu sa ženama ili za praznik. Verovatno ćete biti pozvani na događaj i osećaćete se lagano, a vaše raspoloženje će biti divno.

 

Rak

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem ljubavnom sektoru biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Prvo, ove nedelje možete lako da zatrudnite. Takođe je verovatno da ćete imati snažan susret ili sastanak koji će u vama probuditi snažnu strast. Pored toga, može početi novi ciklus u životu vašeg deteta. U sredu, 15. novembra, Mesec će u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem stambenom sektoru. Možete započeti renoviranje u svom stanu ili ćete se možda baviti nekim malim rutinskim zadacima kako biste poboljšali svoj život. Pored toga, možete otići kod doktora, koji će vam reći neke dobre opcije za rešavanje vašeg problema.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da vas očekuje ozbiljan napredak u radu. Ovog dana ćete komunicirati ili sa menadžmentom ili rešavati probleme. U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem sektoru ljubavi i sreće. Takođe na ovaj dan možete odlučiti da otvorite sopstveni biznis.

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za komunikaciju sa ženama, posebno ako imaju veze sa psihologijom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop od 12. do 19. novembra?foto: Dzhulbee/Shutterstock

Lav

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru nekretnina biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Možete započeti novi ciklus u vašoj porodici vezan za kupovinu ili prodaju kuće. Možete pokrenuti i neku vrstu procesa preseljenja, ali rezultat će biti do 23. aprila 2024. godine. U sredu, 15. novembra, Mesec će se povezati sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem sektoru komunikacije. Imaćete kontakt sa ženom (rođakom) koja će vam predložiti rešenje pitanja u vezi sa detetom ili temom ljubavi. Takođe, možete da se dopisujete sa nekim ko vam se dopada.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da ćete doživeti napredak u situaciji vezanoj za učenje ili unapređenje ličnog projekta. Na ovaj dan možete osetiti svoju popularnost. Bićete odličnog raspoloženja.

 

U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašoj porodici i kućnom sektoru koja bi mogla doneti veliki napredak. Takođe možete osetiti ozbiljnu podršku nekog muškarca (oca, muža, sina), koji će vam dati osećaj temelja pod nogama, ozbiljnog emotivnog uključenja u vaš život. Moguće je da će podrška biti vezana za pitanja nekretnina ili vašeg psihičkog stanja. U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za komunikaciju sa rođacima i prijateljima. Uspešan dogovor sa partnerom, naći će se neka vrsta kompromisa.

 

Devica

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru za dokumente i komunikacije biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Možete započeti novi ciklus na nekom dokumentu ili poslovima rođaka, koji će se završiti do 23. aprila 2024. Ili ćete započeti neku novu komunikaciju ili obuku, a za šest meseci to će se mnogo promeniti i uticati na vaš lični život. U sredu, 15. novembra, Mesec će u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem finansijskom sektoru. Biće rešenje za važno pitanje koje se tiče novca i vašeg doma. Moguće je da ćete uz pomoć neke žene pronaći rešenje.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da ćete videti napredak u situaciji u vezi sa promenama u stambenim pitanjima, kao i velikim finansijama. U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, donoseći moćnu energiju vašem sektoru putovanja i komunikacija. Možda ćete početi da komunicirate sa muškarcem koji će vas u velikoj meri promeniti. Takođe će doći do velikog prodora u nekim psihološkim problemima, koje možete rešiti kroz dijalog. Ovih dana ste možda emotivni, ali ćete naučiti snagu svojih misli i reči. 

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za poboljšanje zdravlja, kao i komunikaciju sa ženama na temu posla i načina života. Na ovaj dan možete odlučiti da zatražite povećanje plate. Takođe, neka žena će vam pomoći u pitanjima vašeg zdravlja ili svakodnevnog života (dovoljno je samo pitati za savet).

Vaga

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru finansija biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Možda ćete početi da zarađujete, ili ćete možda pronaći drugi način da zaradite novac. Odlučićete se i za novu ishranu kako biste poboljšali stanje svog tela. U sredu, 15. novembra, Mesec će u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem finansijskom sektoru. Ući ćete u dokument koji se može odnositi na vašu karijeru ili dom. U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa  čvorom u Ovnu, što znači da ćete videti napredak u situaciji vezanoj za vašu vezu. Na primer, vaš partner će vam dati važan predlog.

 

U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem finansijskom sektoru. Možda imate veliku želju za zaradom, što je povezano ili sa postupcima vašeg partnera ili sa njegovom podrškom. Takođe će verovatno doći do porasta samopoštovanja, što je povezano sa uticajem vašeg muškarca na vas. U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za vaše odnose. Možda komunikacija sa ženom, neki inspirativni događaj sa prijateljicom, majkom, ćerkom ili sestrom.

 

Škorpija

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem znaku biće mlad Mesec u znaku Škorpije, koji će vam doneti novu sliku, titulu ili ključni događaj u vašoj vezi. Ovog dana, Mars će biti u konjunkciji sa Suncem i Mesecom, što može doneti poboljšanja u vašem zdravlju, začeću, izlečenju i neverovatnim događajima na vašem poslu. U sredu, 15. novembra, Mesec će se u vašem sektoru komunikacija i dokumenata povezati sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi. Možete potpisati neki dokument koji se odnosi na finansije, uz povećanje plate ili primanje sume novca.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da ćete videti napredak u platnoj i zdravstvenoj situaciji. Ovog dana će vam uticaj neke žene doneti napredak u obe ove oblasti. U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem znaku. Možete imati fenomenalan porast snage koji može transformisati vaše telo i, uopšte, ceo vaš život. Ovakvi događaji se dešavaju zbog novog ljubavnog kontakta, pa je moguće da vam neki muškarac bukvalno preokrene svet. Počeće ljubavna veza koja može trajati najmanje 2 godine.

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za odlazak kod roditelja, ili na neko daleko i lepo mesto. U prirodu, na vodu ili na seosku kuću. Ovo je vaš trenutak oporavka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop od 12. do 19. novembra?foto: Dzhulbee/Shutterstock

Strelac

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru tajni biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Možda imate skrivenu vezu sa muškarcem ili aferu na internetu. Takođe možete odlučiti da otvorite sopstveni biznis na mreži ili u inostranstvu. Ako ovo nije relevantno, onda mlad Mesec može doneti početak nove psihološke komunikacije sa terapeutom, koja će biti usmerena na pitanja ljubavi i vaše lične sreće. U sredu, 15. novembra, Mesec će u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u sektoru vaših prijatelja. Neko od vaših prijatelja će vam pomoći na temu posla ili zdravlja. Na primer, oni će vam pomoći da popunite dokumente ili vas preporučiti.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da ćete videti napredak situacije u vašoj ljubavnoj vezi. Trigon može doneti i trudnoću ili početak nove ljubavi, ali inicijativa će biti vaša. Pored toga, na ovaj dan će se verovatno pojaviti novi hobi. U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašoj podsvesti i sektoru tajni. Osećaće se kao da je vaša svest povezana sa nekom mističnom i božanskom silom koja će bukvalno preokrenuti vašu svest. Očekujte važne snove ili noći sa strašću i priznanjima.

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za putovanje u posetu ženama ili rođacima. Svečani događaji ili susreti sa grupom istomišljenika, odlazak na festival ili pozorište.

 

Jarac

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru prijatelja biće mlad Mesec u znaku Škorpije - možete postati deo nove zajednice za ćaskanje ili veb-stranice. U sredu, 15. novembra, Mesec će biti u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem sektoru karijere. Radna situacija će vam se poboljšati zahvaljujući pomoći neke bliske žene. U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da ćete videti poboljšanje u pitanju nekretnina – desiće se ili prodaja ili iznajmljivanje.

 

U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u sektoru vaših prijatelja. Prvo, možda ćete imati novog ljubavnika, ali u početku će vaša veza biti prijateljska. Takođe možete osetiti veliku želju da promenite stan ili kupite kuću. U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za rešavanje pitanja u vezi sa nadoknadom za vaš rad i postizanjem vaših ciljeva zarade.

Vodolija

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru karijere biće mlad Mesec u znaku Škorpije – možda ćete započeti novi ciklus u poslu, možda ćete dobiti novi zadatak od menadžmenta, ili će vam se čak promeniti šef. U sredu, 15. novembra, Mesec je u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem sektoru putovanja i obrazovanja. U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da ćete sresti prijatelje, putovati i steći neko znanje. 

 

U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, donoseći moćnu energiju u vaš sektor odnosa. Možda ćete upoznati novog muškarca, a on će biti prilično uporan u želji da brzo započne vezu sa vama. To može biti strast koja počinje od prvih sekundi kontakta. Takođe, Mars i Sunce mogu doneti početak vaše promocije na društvenim mrežama, vašu tvrdoglavu želju da dobijete pohvale i slavu.

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za susret sa prijateljima iz vaše prošlosti. Generalno, možete otići na sastanak i doći će do karmičke interakcije sa ljudima sa kojima se činilo da već poznajete i imate važne veze.

 

Riba

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru učenja i putovanja je mlad Mesec u znaku Škorpije. Možda putujete ili imate obrazovni proces ili pravnu bitku u toku do 23. aprila 2024. U sredu, 15. novembra, Mesec će se u vašem kriznom sektoru povezati sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi – možete naići na stresnu situaciju koja će biti povezana sa vašim partnerom i nekim njegovim ličnim ciljevima.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da će pitanje finansija i plata biti rešeno. Takođe, neka žena može svojim savetima uticati na poboljšanje vašeg zdravlja. U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem sektoru učenja. Počnite da stičete znanje koje može doneti povećanje vaših prihoda. 

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za komunikaciju sa psihologom. 

 

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih