šta reći osim - savršeno

Za nastup u Srbiji ČUVALA je MODNU MAGIJU: Nina Badrić opčinila Zrenjanjin šljokičavim stajlingom i sandalama od 1.000 €

Lepa Nina osvojila je publiku energijom, savršenim pevanjem i stajlingom od kojeg zastaje dah 

NOVI STAJLING NINE BADRIĆ ODUŠEVIO ZRENJANIN foto: Instagram / ninabadrich

Popularna regionalna zvezda Nina Badrić vredno radi u poslenjih nekoliko meseci, a nakon nastupa koje je održala na teritoriji gotovo čitavog Balkana red je došao i da u njenoj muzici uživaju Zrenjaninci. 

 

Za ovu priliku Nina je spremila bogat muzički repertoar i mnogo pesama koje su njena lična karta. Osim u muzici, publika je uživala i u savršenom stajlingu lepe Nine, a kako i ne bi kad je za ovu priliku obukla pravu modnu magiju.

Nastup u Zrenjaninu bio je savršena prilika da je svi obožavaoci vide i čuju, a mnoge dame koje su ljubiteljke mode ostale su opčinjene njenim savršenim šljokičavim izdanjem i sjajnom energijom koju je pevačica emitovala.

 

Ljubačasto, svo u šljokicama odelo, sačinjeno od pantalona klasičnog kroja i strukiranog sakao koji se presijavao u hiljadu najlepših iskrica potpuno je oduševilo sve prisutne.

 

Ovo prelepo odelo Nina je upotpunila sandalama na visoku štiklu koji su doprineli da se dogodi magija. Na njoj su blistale štikle brenda Aquazzura, a cena ovog modela kreće se od 990 eura.

 

 

Kratka kosa uvijena u blage talase doprinela je da Nina izgleda poput kraljice, a mnogi, koji su bili na njenom koncertu kažu da se bolje skoro nisu nigde proveli. I mi im verujemo. 

 

Metalik trend 

 

Kada su u pitanju stajlinzi za specijalne prilike metalik ne nešto što će se ove jeseni podrazumevati. On je efektan i gotovo svakoj, pa i najobičnijoj kombinaciji daje potpuno drugačiju dozu elegancije i prefinjenost.

 

Ove sezone, poznate ličnosti, influenseri i veliki modni brendovi su pribegli jednom možda neočekivanom trendu, koji će svakom stajlingu doneti futuristički vajb, a to je odeća metalik boje.

 

Ipak, njega možete inkorporirati u u svoje dnevne autfite. Birajte pažljovo, jedan komad, cipele, nakit ili deo odeće i vaš stajling će sigurno dobiti potpuno novu, modernu notu i mladačaku energiju.

 

Bonus video:

 

Kako Nina Seničar sprema doručak?