korisno

Želite da smršate i otarasite se viška kilograma? Dijete su dosadne, zdrav život je uzbudljiv!

Dijete često nude brze rezultate, ali se uglavnom pokazuju kao neefikasne na duge staze jer ograničavaju unos određenih hranljivih materija, što može dovesti do gubitka mišićne mase i niskog energetskog nivoa. S druge strane, usvajanje zdravog načina života, uključujući balansiranu ishranu i redovnu fizičku aktivnost, predstavlja trajni i održiv pristup zdravlju.

trik za zdravo mršavljenjefoto: Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Zdrav način života podržava optimalno funkcionisanje tela, pomaže u očuvanju zdrave težine i energije, smanjuje rizik od hroničnih bolesti i jača imunološki sistem. Umesto brzih promena u ishrani, fokus na dugoročnom održavanju zdravih navika pruža stabilne rezultate i poboljšava celokupno blagostanje organizma.

 

Na duže staze, zdrav način života je pravi izbor jer promoviše vitalnost i dugoročno održava dobro zdravlje, dok dijete često dovode do jo-jo efekta i mogu imati negativne posledice po organizam.

 

Dijete su prošlost, okrenite se zdravom životu! A na tom putu ćete imati pouzdanog saveznika u GREEN FIT biljnim kapima za mršavljenje i čišćenje jetre.

Kako zdravlje jetre utiče na mršavljenje?

Zdravlje jetre igra ključnu ulogu u procesu mršavljenja. Jetra je centralni organ za metaboličke procese u telu i ima nekoliko ključnih funkcija koje utiču na mršavljenje:

 

  1. Metabolizam masti: Jetra igra ključnu ulogu u razgradnji masti i pretvaranju masnih kiselina u energiju. Kada je jetra zdrava, metabolizam masti se efikasno izvršava i time se pomaže telu da koristi masne rezerve i da ih pretvara u energiju.

 

  1. Regulacija glukoze: Jetra takođe reguliše nivo šećera u krvi skladišteći višak glukoze kao glikogen ili pretvarajući glikogen u glukozu kada je potrebna energija. Stabilan nivo šećera u krvi može sprečiti osećaj gladi i prejedanje.

 

  1. Detoksikacija: Jetra uklanja toksine i štetne supstance iz tela, čime pomaže u održavanju optimalnog zdravlja. Kada je jetra preopterećena toksinima, može doći do poremećaja metaboličkih procesa, uključujući procese koji utiču na mršavljenje.

 

  1. Regulacija hormona: Jetra igra ulogu u regulaciji hormona koji kontrolišu apetit, metabolizam i skladištenje masti.

 

Ako jetra nije zdrava, može doći do poremećaja u ovim metaboličkim procesima, što može otežati mršavljenje. Očuvanje zdravlja jetre kroz zdravu ishranu, fizičku aktivnost i smanjenje izloženosti toksinima može poboljšati sposobnost tela da efikasno koristi masne rezerve za energiju i održava stabilan nivo šećera u krvi, što može olakšati proces mršavljenja.

 

GREEN FIT biljne kapi sadrže vodeno-etanolne ekstrakte lekovitog bilja, a između ostalog i ekstrakte herbe rastavića i lista breze, koji naučno dokazano štite jetru i stimulišu lučenje žuči (rastavić), i takođe ostvaruju pozitivan efekat na metabolizam holesterola i zdravlje digestivnog trakta (list breze).

 

Green Fit biljne kapifoto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

 

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.