pažnja, pažnja

Ovo baš ne liči na njih: Kejt i Vilijam otkrili PIKANTERIJE iz privatnog života - zbog jedne se budući kralj ZACRVENEO

Kejt se na njegovo priznanje samo slatko nasmejala

Reakcija Kejt na priznanje Vilijama je bila neočekivana foto: Richard Pohle-The Times/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton gostovali su u jednoj emisiji, a povod je bio obeležavanje Svetskog dana mentalnog zdravlja. U ovom opuštenom gostovanju, njih dvoje smo imali prilike da vidimo i čujemo u nešto drugačijem izdanju, od onog na šta smo navikli.

 

Kako su strani mediji preneli, bilo je reči o njihovom privatnom životu, a čini se da se Kejt malo više opustila nego što bismo to od nje očekivali. Bilo je reči, između ostalog, i o upotrebi emotikona, na osnovu kojeg je javnost saznala mnogo toga o ovom poznatom paru

 

 

Tokom intervjua sa voditeljima emisije Radija 1 Džordan Nort i Vik Houp za njihovu emisiju Going Home, kraljevskom paru je postavljeno nekoliko pitanja.

 

Princa Vilijiama su pitali koje emotikonbe najčešće koriste i dobili su neočekivan odgovor - patlidžan. Nakon toga, princ je dodao:


- Rečeno mi je da ne kažem patlidžan pa moram da izaberem nešto drugo. Bio bi to patlidžan, ali ja sada kažem – jer moram da budem zreo – to je onaj gde oči idu gore-dole, a usta izlaze. Šta je to? Onaj pomalo ludi.

 

Kejt je potom podelila za koje emotikone se odlučila i dala slušaocima mali uvid u to kada ih koristi.

 

- Moje će verovatno biti srce sa emodžijima koji plaču. Histerično smejanje kada stvari pođu naopako - priznala je Kejt.

 

Kejt i Vilijam otkrili pikanterije iz privatnog životafoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Oba voditelja bila su oduševljena Vilijamovim početnim odgovorom da koristi emotikon patlidžana.

 

- Rekao je emotikon patlidžana, ovo je sjajno! - rekao je Nort, a Hope je dodala:

 

- On zna. On ima prljav um.

 

Par je učestvovao u ćaskanju u utorak tokom foruma u ​​Birmingemu povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja. Tada je princ dao i neke savete za mentalno blagostanje.

 

- Nasmejati se. Humor je za mene velika stvar - volim da se smejem. Morate ponekad da više pažnje posvetite lepim stvarima da biste se osećali dobro - rekao je Vilijam. 

 

Čini se da su ima malo popustile kočnice, pa su otkrili više nego što su planirali foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Tokom kratkog ćaskanja sa voditeljima Radija 1, par se takođe šalio o tome šta će večerati kada se vrate u Vindzor te noći:

 

- Najverovatnije kari. Ne mogu da jedem previše začinjenu hranu, jer počnem da se znojim, a to ni malo nije privlačno - priznao je Vilijam.

 

Kejt je priznala da voli kari i da ga u jelo dodaje na kraju, a Vilijam je bio iskren:

 

- Molim te budi nežna s začinom, nije lep prizor kad se sav preznojim - uz osmeh je rekao Vilijam.

 

Bonus video:

 

Kako je Kejt izgledala u mladosti?