preslatki su!

Ko je čija MINI-KOPIJA? Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova RETKO pokazuju decu, pa je sad Instagram EKSPLODIRAO

Latino zvezda Enrike Iglesijas i bivša teniserka Ana Kurnjikova imaju troje preslatke dece, a veoma retko se zajedno pojavljuju s njima.

enrike iglesijas i ana kurnjikova su jedan od najlepših slavnih parova, ali zajedno se jako retko eksponiraju proteklih godinafoto: JEFF HAYNES / AFP / Profimedia

Čuveni latino pevač i vlasnik brojnih hitova Enrike Iglesijas i bivša teniserka iz Rusije Ana Kurnjikova važe za jedan od najlepših parova svetske javne scene, ali njih dvoje već godinama kriju svoju privatnost.

 

Uprkos popularnosti koju su uživali, Iglesijas i Kurnjikova, iako su 22 godine zajedno, retko kada se mogu videti zajedno u javnosti, .

 

I svoje troje dece, blizance Nikolasa i Lusi, kao i devojčicu Meri, takođe pokazuju samo u izuzetnim prilikama.

 

Ovog puta, španski pevač na društvenim mrežama otkrio je kako danas izgledaju njegova i Anina deca — i preslatki su!

 

Naime, Enrike je iskoristio priliku da da promoviše svoj novi singl, koji je snimio u duetu sa Argentinkom Marijom Beserom, a tim povodom je na Instagramu objavio video-snimak sa blizancima i najmlađom Meri.

 

enrike i ana zajedno su preko 20 godina, ali gotovo nikad se ne eksponiraju kao par, a isto važi i za njihovo troje decefoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Deca su sedela na doku, uz more, dok je Enrike izvodio plesne pokrete uz novu pesmu.

 

I dok Nikolas i Meri imaju i prsluke za spasavanje, malena Lusi je u dugoj beloj haljinici i čini se da je slika i prilika svoje slavne mame Ane.

Inače, Enrike i Ana od javnosti čuvaju gotovo sve bitne podatke o svom zajedničkom životu i vezi, te kriju sve što mogu, pa čak ne postoji zvanična potvrda da se par ikada venčao. Takođe, Ana je svoje trudnoće krila do zadnjeg momenta.

 

Bonus video

Šta doručkuje Ana Ivanović?