pariski glamur

Ovako izgleda kad učiš od Monike Beluči! Deva Kasel na Diorovoj reviji iskopirala maminu omiljenu modnu formulu

Prelepa ćerka Monike Beluči na svakoj modnoj reviji na kojoj se pojavi — blista!

deva kasel jedna je od najpoznatijih mladih modela današnjicefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Možda ima samo 19 godina, ali Deva Kasel je postala ime u svetu mode!

 

O njoj se na svakoj Nedelji mode i te kako govori, a najveće modne kuće otimaju se za nju, dok ona rado nosi odevne komade s potpisom luksuza.

 

Nakon što je kao model bila u centru pažnje u Milanu, na reviji dvojca Dolče & Gabana, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela bila je među najlepšima i u prvim redovima Dior revije u Parizu, na kojoj se pojavila i srpska glumica Marija Karan.

 

 

Među slavnim zvanicama, prelepa Deva je blistala u all black autfitu, koji se sastojao od suknje od materijala koji ima "izgužvan" efekat i crnog topa, preko kog je ponela kardigan.

 

 

Ovaj šik stajling zaokružila je sandalama s platformom, a dodatni vamp efekat postigla je crvenim karminom i naočarima za sunce s mačkastim okvirom.

 

 

Lepa Deva je pre 4 godine debitovala kao model, postavši zaštitno D&G lice, baš kao i njena majka Monika Beluči. Na modnim pistama jedna je od najprimećenijih mladih lica, što i ne čudi, s obzirom na to ko joj je mama!

 

 

Inače, Monika je poznata po tome da gotovo uvek bira potpuno crne autfite, što je njena proverena modna formula, a čini se da je tome naučila i Devu, koja je i nedavno, na reviji u Milanu, nosila malu crnu haljinu u duhu šezdesetih.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović o Dioru