blagostanje

Za nekoga NOVAC, za druge ZABAVA: 3 horoskopska znaka kojima će VLADAVINA VAGE doneti ono za čime najviše čeznu

Sezona Vage, koja nastupa 23. septembmra, donosi ravnotežu pripadnicima većine znakova Zodijaka, a astrolozi kažu da će harmoniju najsnažnije osetiti baš oni

sezona vage nastupa 23. septembrafoto: Shutterstock / boytsov

Početak jeseni poklapa se s novim mogućnostima za uspostavljanje mira i reciprociteta, a vladavina Vage daje balans koji će pomoći u tome.


Asaatrolozi predviđaju da ćemo se češće osvrtati na neke stare, možda i pomalo zaboravljene planove i nade, posebno kada Merkur u Devici postigne trigon sa Jupiterom u Biku 25. septembra.


Uz to, predstoji nam pun Mesec u Ovnu 29. septembra, a kome će to najviše značiti?

 

  • Blizanci


Uspostavljanje ravnoteže između svih oblasti života nije ni lako ni jednostavno, ali će vladavina Vage pripadnicima ovog znaka uspeti da pruži i – malo oduška, jer će Sunce obasjati petu kuću zabave i zadovoljstva.

 

Vladavina Vage donosi Blizancima zabavu za kojom čeznufoto: Shutterstock

Da biste uspeli u tome da ne trpe ni posao, ni privatni život, ni vi sami, potrebno je da budete fleksibilniji, a oko 29. septembra biste mogli da saznate ko vam je najveća podrška u tome da se posvetite sebi i zabavite.


Obavezno odvojte malo vremena za sebe i stvari koje vam prijaju i bićete uspešni na svim poljima.

 

  • Devica

 

Osobe rođene u znaku Device mogle bi tokom sezone Vage da budu zadovoljne na finansijskom planu.

 

Device bi tokom sezone Vage mogli da postignu finansijsku ravnotežufoto: wavebreakmedia/Shutterstock

Sunce će obasjati vašu drugu kuću, koja se odnosi na udobnost, bezbednost i stabilnost, što može da donese novčanu ravnotežu, što će posebno biti primetno krajem meseca, tokom punog Meseca u Ovnu.


Astrolozi Devicama predviđaju i neočekivane i sudbinske prilike da se postigne harmonija.

 

  • Strelac

 

Za Strelčeve nema većeg zadovoljstva od društva i toga da se nešto stalno dešava, a vladavina Vage doneće im baš to jer će u fokusu biti jedanaesta kuća, koja se odnosi na zajednicu.

 

strelčevi mogu da očekuju bolju komunikaciju tokom sezone vagefoto: giuseppelombardo/Shutterstock

Vaša prijateljstva bića vrlo aktivna, pa ćete učvrstiti odnose s onima koji su vam važni i upoznati zanimljive nove osobe. Jedina opasnost je da će neka od njih biti površna, ali ukoliko procenite da nisu u pitanju ljudi koje vidite kaovažne na duže staze, to nije loša stvar.

 

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?