tajna linije

Ivana Dudić otkrila koju namirnicu je izbacila iz ISHRANE: SLADOLED jede i zimi i leti, a izgleda FANTASTIČNO

Glumica retko jede voće, ali ima kombinaciju za smuti koja je drži sitom satima.

Glumica Ivana Dudić je jedna od najzgodnijih glumica na domaćoj sceni.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Ivana Dudić već nekoliko godina izaziva pažnju na domaćoj sceni.

 

Uloge u serijama "Ubice mog oca" i "Senke nad Balkanom" su joj bile i više nego zapažene, a osim toga, mlada glumica i svojom pojavom ostavlja bez daha.

 

Uvek je trendi obučena, o njenim modnim kombinacijama se priča danima, a ne može da se zanemari i njena odlična figura.

 

Ivana Dudić redovno trenira, a uz to vodi računa i o ishrani.

Ona ne krije da obožava slatkiše i da njih nije eliminisala iz ishrane. 

 

- Mogla bih da živim na slatkišima. Omiljeni su mi oni koji sadrže crnu čokoladu. Ozbiljan sam čokoholičar, a u zamrzivaču uvek imam bar jedno pakovanje sladoleda, jedem ga i zimi i leti. Volim i rozen tortu, ali samo onu koju pravi moja tetka. Dobijem je jednom godišnje, i to je za mene pravi praznik. - ispričala je svojevremeno za domaće medije.

 

Voli da priprema hranu, a kulinarski zanat je učila od mame. 

- Pošto imamo kuću na moru, u Bokokotorskom zalivu, stalno nam dolaze gosti i uvek je gužva, a sve te ljude treba nahraniti, pa mama svašta sprema u velikim količinama. Njeni saveti su dragoceni, tačno zna kako se koje povrće seče ili kako se pravilno koriste začini. Često su nam na stolu razne vrste riba i morskih plodova, koje inače veoma volim. Jednom sam u Napulju jela toliko dobre škampe na buzaru, sa umakom od putera, da sam ih posle stalno pravila -

 

Glumica već nekoliko godina ne jede meso i priznaje da se mnogo bolje oseća otkad je izbacila ovu namirnicu iz ishrane.


- Ne jedem meso jer mi ne prija, već tri, četiri godine. Ali kad mama napravi lazanje, nije da po njima prebiram, ali komade mesa ne volim i ne jedem. Jednostavno, imam više energije i mnogo bolje mislim. Čini mi se da su istraživanja pokazala da meso izaziva agresiju kod ljudi - navela je Ivana, prenosi Hello.

 

Na listi omiljenih jela joj se nalaze ćušpajz od šargarepe i bakin spanać. 

- Bakin spanać i ćušpajz od šargarepe neverovatni su, to su jela na kojima sam odrasla, a nikad se ne setim da ih sama skuvam, ne znam zbog čega. Kad snimam, na setu nemam naviku da uzmem jabuku ili neku drugu voćku, samo pijem vodu i kafu da se održim u životu - ispričala je ona i dodala:

 

- Svesna sam da voće treba redovno konzumirati jer je zdravo, ali retko to radim. Jedino pravim smutije, najčešće od malina, sojinog mleka, manga, jabuke i pomorandže. Ili stavim samo maline i med, i bude odlično, drži me sitom nekoliko sati.

 

BONUS VIDEO

 

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah