pleni i zrači

Zaslužila je MODNU DESETKU, ali ne zbog kraljevske elegancije: Leticija šokirala Španiju stajlingom za veče sa svekrvom

Leticija od Španije ponela je iznenađujuću modnu kombinaciju na projekciju filma Barbi sa svojom porodicom.

španska kraljevska porodica zajedno je na majorci otišla u bioskop da konačno pogleda film barbifoto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Barbi groznica nije zaobišla ni špansku kraljevsku porodicu, pa su se svi zajedno uputili na filmsku projekciju filma s Margo Robi i Rajanom Goslingom.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija odlučili su da, za promenu, odmore od kraljevskih zvaničnih obaveza i javnih pojavljivanja, pa su sa ćerkama, princezom Leonor i infantom Sofijom, kao i kraljicom Sofijom, Felipeovom majkom, otišli u bioskop.

 

Stanovnici Palma de Majorke verovatno su bili iznenađeni da u bioskopu sretnu kraljevsku porodicu, a oni su s osmehom uživali čekajući da projekcija počne, mada su, jasno, bili zaštićeni obezbeđenjem.

 

Mada nezvaničan dres-kod za film "Barbi" uključuje roze boju, Leticija od Španije je to prekršila, a uz to prekršila i zvanični dres-kod za javne izlaske sa svekrvom!

 

Ona i inače pozajmljuje svekrvinu staru garderobu, a kad god je s njom u javnosti, nosi elegantne suknje ili haljine. Ovog puta se odrekla svih modnih zakona koji nalažu strogoću i obukla ultraefektan ležeran stajling.

 

FOTO: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Eric Vandeville / akg-images / Profimedia

 

Leticija je ponela oversized belu košulju, koju je ležerno upasala u pantalone, kao i omiljenu ravnu obuću; obično to budu espadrile, ali ovog puta to je model sandala Ria Menorca u nude nijansi.

 

Ovakav stajling je jedam perfektan primer urbanog autfita koji je istovremeno šik i trendi, a kraljice zaista retko viđamo u ovakvim izdanjima. Kejt Midlton se verovatno nikad ne bi usudila...

 

Svekrvi Sofiji verovatno nije smetao Leticijin opušteni stil u javnosti, pa se sve vreme osmehivala, a princeza Leonor i infanta Sofija blistale su u mladalačkim haljinama koje su se bojom ipak uklopile u Barbi okruženje.

 

španska kraljica leticija sa ćerkama na majorci u bioskopu foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bonus video

Sociolog o popularnosti filma Barbi: