ŠTA JOJ BI?

Histeričan ispad, lupanje na vrata, psovke: Džej Lo ustala "na levu nogu", pa uradila nešto što se mnogima NIJE DOPALO

Nije joj se dopalo što je paparaci saleću sa svih strana 

Histerična reakcija Džej Lo obišla svet foto: EPA / Jose Mendez

Pevačica i glumica Dženifer Lopez poznata je po tome što izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu. Za njenu savršenu liniju zaslužni su vežbanje i zdrav način života.

 

Nedavno, kada je krenula u teretanu, stvari se nisu odvijale po planovima, što je iznerviralo glumicu. Ona je stigla ispred svoje omiljene teretane gde je zatekla - zatvorena vrata.

 

U prvom mahu Lopez je pokucala na vrata, ali nakon što joj niko nije otvorio krenula je da besni i mahnito udara rukama.

 

 

Na sve to, ugledala je paparace, koji su je fotografisali i još više se razbesnela. Nakon nekoliko trenutaka Lopezovoj je neko otvorio vrata i ona je uspela da uđe u teretanu da bi odradila trening. 

 

Nakon toga, kada je krenula ka svom automobilu, paparaci su joj poželeli "prijatan dan“, a Lopez im je sarkastično odgovorila "Je*ite se, ćao“.


Glumica i pevačiva je bila u žutim helankama za jogu sa zmijskim printom i odgovarajućom neonsko žutoj majici.

 

 

Kosu je podigla u punđu, nosila je naočare za sunce i flašu gazirane vode.

Džej Lo, koja je nedavno proslavila svoju prvu godišnjicu braka sa Benom Aflekom, govorila je o svojoj ljubavi prema vežbanju u prošlosti.

 

- Nije tajna da je fitnes veoma važan deo mog života. Mislim da postoji pozitivna korelacija između vežbanja i mentalnog zdravlja.

 

Simpatičan snimak Džej Lo i njenog supruga pogledajte u videu koji sledi: 

 

Bonus video: