neće im se dopasti

Šta će Pike da kaže kad čuje za ovo? Šakirini sinovi nadenuli Klara Čiji NOVI urnbesni NADIMAK

Prošlo je tačno godinu dana od kada je Šakira napustila Đerara 

Milan i Saša dali Klara Čiji novi nadimak - Pike će poludeti foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Poznata kolumbijska pevačica Šakira i njen partner Đerar Pike prekinuli su svoju dvanaestogodišnju vezu u junu 2022. godine nakon što je fudbaler uhvaćen u prevari. 

 

Godina koja je iza njih je bila burna, a Šakira je pronalazila razne načine da im se osveti, uključujući i objavljivanje pesama u kojim aludira na novu devojku Đerara, Klaru Čiju Marti.

 

Osim nje, i njihovi sinovi su imali nekoliko puta izjave u javnosti koje su jasno stavljale do znanja da podržavaju majki, a jedna od načina da iskažu revolt prema ženi s kojom sada živi njihov otac je i davanje raznih nadimaka.

 

 

Prema pisanju španskog medija Prensa Libre, u domu pevačice "Pies Descalzos" u Majamiju, Klara se ne zove Klara Čia niti Pikeova devojka, već se naziva "tatinom zaposlenom", što je očigledno pogrdno ime za nju.


Podsetimo, Šakira je u razdvajanje uključila klauzulu u kojoj njeno dvoje dece ne sme da bude u prisustvu Čije kada provode vreme sa Pikeom, što bivšem fudbaleru nije bilo lako da ispoštuje.

 

Upravo zbog toga, Đerard je prošlog vikenda prisustvovao venčanju Tamare Falko u Kataloniji samo sa Milanom i Sašom kao pratiocima, pa se čini da sve ukazuje da drži reč.

 


Otkako je prekinula vezu sa pobednikom Svetskog prvenstva 2010, Šakira je objavila šest pesama: "Te Felicito" i "Monotonia" 2022. i "Music Session 53" sa Bizarrapom, "TKG", "Acrostico" i najnoviju: „Kopa Vacia” pre nekoliko nedelja.


Čini se da je Šakirina saradnja sa njenim sunarodnikom Manuelom Turizom takođe usmerena na Pikea, jer u jednom od svojih stihova stoji sledeće:


Od premijere 29. juna, zvanični video „Copa Vacia” na Jutjubu je sakupio više od 44 miliona pregleda, 1,2 miliona lajkova i skoro 50 hiljada komentara navijača širom sveta.