verni fan

"Više sam nego uzbuđen jer ću NAVIJATI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA!" Holivudski glumac ne krije ko je njegov favorit na Vimbldonu

Čuveni glumac više puta je isticao da je obožavalac i navijač srpskog tenisera, a sada ne krije radost što ga ponovo gleda uživa

Novak Đoković i Karlos Alkaraz pred finale Vimbldona 2023. godinefoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković, rekorder po broju osvojenih grend slemova, danas ima priliku da podigne trofej na nekom od najvećih ATP turnira po 24. put.

 

On se u finalu Vimbldona, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog turnira, igra sa španskim teniserom Karlosom Alkarazom, a tribine Centralnog terena preplavljene su poznatim ličnostima.

 

Uz predstavnike britanske kraljevske porodice, na čelu sa Kejt Midlton, koja je pokroviteljka Vimbldona, tu su i pevači i holivudski glumci, a među njima i jedan od najpopularnijih – australijski glumac Hju Džekmen.


On je pred početak meča podelio fotografije i otkrio ko je njegov favorit.


Više sam nego uzbuđen jer sam tu da navijam za Novaka Đokovića – poručio je šarmantni glumac.

Australijski superstar više putaje u prošlosti javno bodrio srpskog tenisera i isticao da je njegov fan i navijač. On je neretko navijao za njega s tribina, delio je Novakove fotografije i snimke i nikad nije krio svoje divljenje prema Đokoviću.


Pre nekoliko godina ga je i javno pozvao da igra protiv njega.

 

Hju Džekmen je veliki fan Novaka Đokovićafoto: @RealHughJackman, Twitter

Da li je neko za tenis? Kad kažem "neko", mislim na tebe, Novače Đokoviću – našalio se glumac.