sve je podredio njoj

Kad joj proba da joj naređuje – usledi BURA: Supruga Ons Žabur stalno viđate na TV-u, a njihova priča je neodoljiva

Jedna od zvezda ovogodišnjeg Vimbldona godinama je u srećnom braku, a suprug je uz nju u svakom trenutku

teniserka Ons Žabur blista i na ovogodišnjem Vimbldonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Tuniska teniserka Ons Žabur plasirala se u finale Vimbldona, drugu godinu zaredom, ovog puta nakon pobede nad Arinom Sabalenkom.


Ona je imala na svojoj strani vimbldonsku publiku i simpatije velikog broja navijača, a do finala je došla nakon velikog preokreta.

 

Najveću podršku u teškim trenucima meča pružao joj je suprug Karim Kamun, koji je ujedno i njen kondicioni trener.

 

Poznati tuniski sportista ranije se bavio mačevanjem i radio kao trener u Kataru, ali je 2017. godine odlučio da se odrekne svoje karijere u ovom sportu i u potpunosti se posvetio Ons.

 

Pridružio joj se na turu kao trener i od tada je uz nju u svakom momentu, a par putuje širom sveta i jača svoj odnos kroz saradnju na teniskom terenu.

 

Par je bio u vezi dve godine kada su se venčali 2015. godine, a Ons je tada ponosno podelila fotografiju s njihovog tradicionalnog venčanja.


Srećna sam što mogu da objavim da smo se Karim i ja upravo venčali – napisala je tada teniserka na Tviteru.

Njen suprug nosio je klasično crno odelo, dok je Ons izgledala prelepo u beloj haljini sa čipkom i svetlucavim detaljima.


Kako je Ons ispričala za GQ Middle East pre nekoliko godina, nije bilo lako privići se na to da joj suprug postane trener.


Na početku je bilo teško, i on to zna – iskrena teniserka. – Jer nismo navikli da radimo jedno s drugim, a kada bi me zamolio da trčim – to mi je delovalo kao naređenje. To mi se nije dopadalo. Ako bi bacio loptu pogrešno ili nešto tome slično, ja bih napravila skandal, oko sitnice.

 

Karim Kamun, muž Ons Žaburfoto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Međutim, vreme je prolazilo i par je shvatio da im odgovara dinamika koju imaju na treningu.


– Navikli smo se posle svega. Mislim da nam ide odlično. Svakako, mnogo razgovaramo, mnogo se i svađamo, ali mislim na kraju svega imamo dobre rezultate – istakla je ona.


Upravo joj je činjenica da je njen suprug Karim kondicioni trener mnogo je značila Ons u periodu lokdauna na početku pandemije virusa korona.

 

Ons Žabur s mužem Karimom Kamunomfoto: ONS JABEUR INSTAGRAM

Bila sam s mužem, koji je i moj trener, pa me je terao da vežbam i radim trbušnjake sve vreme, što je super – rekla je kroz osmeh za Australian Open TV 2020. godine. – Mi nismo tim jer radimo zajedno. Mi smo tim jer se poštujemo, verujemo jedno drugom i brinemo jedno o drugom.