šta joj bi?!

Dok su bili par, on se — OŽENIO DRUGOM ŽENOM: Osvetnički potez pevačice koji je PROTRESAO život i brak njenog bivšeg

Kako je Lana del Rej raskrinkala bivšeg momka pred celim svetom?

šta je lana del rej htela da poruči na nastupu koji je uzburkao svet?foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica Lana del Rej poznata je isključivo po svojoj muzici, a za njeno ime nikada se ne vezuju skandali, tračevi ili bilo kakve insinuacije koje bi mogle da bace senku na njene uspehe u karijeri.

 

Međutim, ona sama je ovih dana načinila jedan potez nesvojstven njoj, koji je odmah uzburkao njene fanove i brojne tviteraše koji analiziraju sve što je pevačica htela da poruči. Mada je pre par meseci objavljeno da se udaje i da je konačno srećna, pevačica, baš kao i njene pesme, nosi ipak neku tugu u sebi i ovog puta je to isplivalo na videlo na njenom koncertu.

 

 

Naime, ona je nedavno, tokom svog nastupa, izvodeći pesmu Chemtrails, dodala tekst na već postojeću tekst pesme, a zbog mnogih suptilnih detalja, svi misle da je "potkačila" svog bivšeg momka, Šona Larkina, s kojim je bila u vezi 2019. godine.

 

Izvodivši pesmu Chemtrails, dodala je sledeći tekst: 

 

On je rođen u decembru i venčao se dok smo bili zajedno. Venčao se dok smo išli na terapiju za parove. Nekad se pitam šta bi rekla njegova žena da to zna — otpevača je na svom nastupu Lana.

 

 

Šon Larkin je glavna meta ovih stihova, smatraju teoretičari, jer je njegov rođendan upravo u decembru!

 

 

Lana nije htela da tek tako ostavi Šona ni nakon njegovog raskida. Kad su raskinuli, ona je platila bilbord u njegovom rodnom gradu na kom je promovisala svoj novi album, uz poruku Lično je u dnu bilborda.

 

Sve ovo odalo je utisak da se njihova veza nije završila prijateljski i da je to mnogo toga ostalo nerešeno, barem s Lanine strane.

 

 

Lana i Šon Larkin bili su u vezi od 2019. godine, a on je po zanimanju policajac! Pevačica je potvrdila njihovu vezu par meseci nakon prvih fotografija iz Central parka u Njujorku, a tada je izrazila divljenje prema Larkinu i njegovom poslu. 

 

Zajedno su se pojavljivali i na crvenom tepihu, na dodeli Gremija, a iako su živeli u različitim gradovima, dosta vremena su provodili zajedno. Zvanično su objavili vest o raskidu u martu 2020. godine, a dok je Larkin tvrdio da su ostali prijatelji, sve što je Lana insinuirala od tad nosi drukčiju notu...