šta vi mislite?

IMAJU milione, ali... Sin Metjua Mekonahija za 15. rođendan dobio poklon zbog kog bi mu se srpski tinejdžeri PODSMEVALI

Neobičan poklon Metjua Mekonahija sinu za 15. rođendan

metju mekonahi sa suprugom kamilom i sinom levijemfoto: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki glumac Metju Mekonahi (53) i brazilska manekenka Kamila Alveš (41) već godinama su u braku, a spadaju u red onih javnih ličnosti koje čuvaju svoju porodicu i privatnost.

 

O njima se zna da imaju troje dece, sinove Levija i Livingstona i ćerku Vidu.

Pre par meseci su se Levi i Vida pridružilli mami Kamili na Nedelji mode u Parizu, gde su pratili reviju Stele Mekartni, a ovaj dečak je sada u centru pažnje javnosti.

 

 

Iako imaju milione na bankovnom računu, Metju i Kamila mnogo vode računa o pravilnom vaspitavanju dece. Jednom prilikom je glumac govorio o pravilima koja važe u njihovom domu.

 

– U našoj kući nije dozvoljeno laganje. Nije dopušteno izgovarati "ne mogu" i potpuno je zabranjeno izgovarati reč "mržnja". Zbog tih reči možete biti u velikoj nevolji u našoj kući – ispričao je on.

 

– Stalno im naglašavam da, ako im deca u školi kažu: "Kladim se da živite u velikoj kući jer je tvoj otac slavan", da zbog toga ne pognu glavu. Savetujem im da ih radije pogledaju u oči i kažu: "Da, živimo u lepoj kući. Moj otac stvarno puno radi kako bi bio uspešan" – objasnio je glumac.

 

FOTO: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
FOTO: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

I oni stvarno sprovode u delo svoje vaspitne metode. Naime, Levi je za svoj 15. rođendan na poklon dobio nešto što maltene svaki tinejdžer u Srbiji ima bez posebnog povoda. Umesto skupih stvari i luksuznih darova, Levi je za rođendan dobio: dozvolu.

 

On je na jedno dopuštenje čekao godinama, a u pitanju je dozvola da napravi Instagram profil.

 

Levijevi roditelji su snimili video u kom su otkrili da ih je sin dugo molio da mu dopuste da se pridruži društvenim mrežama jer ih koristi većina njegovih prijatelja.

 

– Hej, prijatelju, mama ti je danas malo nervozna. Jedan od darova koje ti dajemo je dopuštenje da se pridružiš svemiru društvenih medija – rekao je poznati glumac u videu, obraćajući se sinu. Kamila je bila nervozna, a Metju ju je zbog toga zadirkivao. 

 

 

– On zna ko je i zna gde ide. Mislim da on to može podneti. On ima sjajnu priču da ispriča i podeli. Želim da znate da u Leviju Mekonahiju dobijate vrlo kul mladića punog poštovanja i nadam se da ćete dati sve od sebe da ga tretirate na isti način – rekao je ponosni glumac.

 

Mladi Levi je već podelio i svoju prvu objavi, pa napisao da je srećan što je tu, čime je otkrio koliko mu znači ulazak u svet društvenih mreža, a u njemu je predstavio sebe i brojne interese, među njima ronjenje, skijanje, volontiranje i provođenje vreme s društvom i porodicom.