iskreno

"Na 3 minuta sam izgubio brata, a onda i bebu": Nemanja Gudelj nije mogao da sakrije suze nakon osvojene titule

Fudbaler Nemanja Gudelj je sa svojim klubom osvojio titulu, ali nije mogao da sakrije emocije zbog svega što mu se desilo u poslednje vreme.

Nemanja Gudelj iskreno o teškim trenucima nakon osvojene titulefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaler Nemanja Gudelj je nedavno sa svojim klubom iz Sevilje osvojio titulu Lige šampiona u Budimpešti.

 

A po povratku u Španiju, njega i njegove saigrači su dočekali obožavaoci na ulicama, a onda se i mladi fudbaler svima obratio. 

 

Nemanja trenutno prolazi kroz težak životni period s obzirom da je pre nekoliko dana objavio da su on i njegova devojka Anastasija Ražnatović izgubili bebu.

 

-Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Nemanja Gudelj tada na svom Instagram profilu.

Samo nekoliko dana kasnije, sa svojim klubom je osvojio titulu Lige šampiona, pa su svi igrači i stručni štab ovaj pehar posvetili upravo njemu budući da ovo nije prva teška situacija koja ga je zadesila s obzirom da se pre nekoliko meseci suočio sa nezgodom svog brata.

 

Kao i uvek kada su bitni trenuci u pitanju, Nemanju su savladale sve emocije te fudbaler nije krio suze nakon finala, a u plač je vrisnuo i tokom fešte na ulicama Sevilje.

- Mnogo vam hvala na podršci i na svemu što ste nam dali, ne samo u ovom trenutku, već tokom čitave sezone. Bila je ovo jedna od najtežih godina u mom životu, na 3 minuta sam bio izgubio svog brata, a onda sam izgubio svoju bebu... - rekao je on drhtavim glasom i na kraju zaplakao.

 

Saigrači su ga zagrlili, a navijači su skandirali njegovo ime.

 

- Usput... Nije prošao ni jedan trenutak, ni jedan sekund, da nisam osetio vašu podršku. Ali nisam odustao zbog svega toga. I ovo je za nju i za sve nas - rekao je Gudelj.