čarobno

Uz omaž Dajani, dostojna buduće kraljice: Kejt Midlton na krunisanju u veličanstvenoj haljini za modnu istoriju

Princeza od Velsa oduševila je na krunisanju kralja Čarlsa III

Kejt Midlton na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: EPA-EFE/Andy Rain

Krunisanje kralja Čarlsa III je događaj koji danas prati ceo svet. Sin kraljice Elizabete Druge je ušao u istoriji kao britanski prestolonaslednik koji je najduže čekao na presto - čitavih 70 godina.

 

I dok su sve oči uprte u britansku kraljevsku porodicu, maltene da ne postoji osoba koja se pita šta je princeza od Velsa odlučila da ponese u ovoj posebnoj situaciji.

 

Kejt Midlton je blistala u svilenoj haljini u boji slonovače, koju potpisuje Alexander McQueen koja je imala srebrni vez i vez ruže, čička, narcisa i deteline koje predstavljaju svaku od četiri nacije.

 

Preko je imala ogrtač u bojama britanske zastave.

 

Princeza od Velsa nije nosila tijaru već je umesto nje na glavi imala ukras Jess Collett & Alexander McQueen u formi lovorovog venca, sa srebrnim polugama, koncem i kristalima koji su savršeno upotpunili kombinaciju.

 

FOTO: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia
FOTO: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia
FOTO: Phil Noble / PA Images / Profimedia
FOTO: Yui Mok / PA Images / Profimedia
FOTO: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/Andy Rain

 

Princeza od Velsa je na dirljiv način odala počast Dajani noseći biserne i dijamantske minđuše, a takođe je odala počast i kraljici Elizabeti Drugoj noseći ogrli George VI Festoo,  koja je bila poklon kralja Džordža VI za njegovu ćerku.

 

NIšta manje nismo ni očekivali od princeze od Velsa. Pravi modni pogodak.