porodična idila

Njih troje – dovoljno za sreću! Miodragu Radonjiću supruga priredila DIVNO rođendansko slavlje

Iako nije bilo velike glamurozne proslave, supruga glumca Miodraga Radonjića postarala se da njegov 34. rođendan bude nezaboravan

Miodrag Radonjićfoto: Zorana Jevtić

Popularni glumac Miodrag Radonjić, kog smo u poslednje vreme gledali u nekim od najuspešnijih domaćih ostvarenja, poput filma "Indigo kristal" i serije "Južni vetar: Na granici", proslavio je juče 34. rođendan.


Glumac, kog šira publika obožava zbog uloge Baće u "Južnom vetru", nije isplanirao veliko slavlje, ali proslava nije izostala.


Naime, njegova supruga Milica Mikić podelila je na Instagramu topao prizor iz njihovog doma, pa smo tako videli da su njihov sin Sava i ona dočekali Miodraga uz šarene balone i divno raspoloženje.


Živeo – poručila je ona i dodala emotikon srca.

 

Miodrag Radonjić sa ženom Milicom Mikić i sinom SAvomfoto: milicamikic_/Instagram

Podsetimo, Miodrag Radonjić godinama uživa u ljubavi s lepom Milicom, koja mu redovno pravi društvo na crvenom tepihu, pa smo ih tako nedavno videli zajedno na premijeri filma "Izazov" i, nešto, ranije, na premijeri filma "Indigo kristal" u Beogradu.

 

Miodrag Radonjić sa ženom Milicom Mikić FOTO: Printscreen/Instagram/MilicaMikić
Miodrag Radonjić sa ženom Milicom Mikić FOTO: Damir Dervišagić
Miodrag Radonjić sa ženom Milicom Mikić FOTO: Damir Dervišagić
Miodrag Radonjić sa ženom Milicom Mikić FOTO: Damir Dervišagić
Miodrag Radonjić sa ženom Milicom Mikić FOTO: Uroš Arsić
Miodrag Radonjić sa ženom Milicom Mikić FOTO: Uroš Arsić
Miodrag Radonjić sa ženom Milicom Mikić FOTO: Uroš Arsić/Mondo

 

Kako je glumac nedavno istakao, zbog prirode posla ne može da provede toliko vremena sa svojim najmilijima koliko bi želeo, ali njegova izabranica ima razumevanja.


– Pomažem koliko mogu i imam veliku podršku porodice. Moja supruga razume moj posao i određene faze koji posao nosi sa sobom. Ja kad ne radim provodim vreme kući sa njima. Kad imam puno posla, ona mi olakšava sve – rekao je Miodrag jednom prilikom.