kojoj bolje stoji?

U Holivudu - Kara Delavinj, u regionu ONA! Aleksandra Radović u glamuroznoj HALJINI na jedno rame hipnotisala Zagreb

Pevačica Aleksandra Radović u elegantnoj haljini donela je holivudski glamur u Zagreb.

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Radović (48) je na domaćoj muzičkoj sceni već 20 godina i otkad se pojavila raduje nas svojim raskošnim glasom i predivnim pesmama koje se godinama pevaju.

 

Osim po muzičkom talentu, godinama je izgradila svoj prepoznatljiv modni stil. Njene odevne kombinacije su uvek moderne, besprekorno stilizovane i prefinjene

 

Kada su u pitanju kombinacije za scenske nastupe, uvek je nepogrešivo elegantna, nežna i uglavom se odlučuje za jednobojne komade u obliku haljina ili pak šik odela.

 

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada se pojavila kao gost na koncetu Sergeja Ćetkovića u Zagrebu i oduševila sve svojim modnim izborom.

Ovog puta se odlučila za raskošnu haljinu na jedno rame u roze nijansi.

 

Pevačica je na desnom ramenu imala ogromnu mašnu, a kroj haljine je bio takav da se od struka širila i imale šire nabore.

 

Po sredini je imala i blagi šlic, a dugački šlep koji je imala pozadi je doprineo duhu holivudskog glamura.

Ovu haljinu koja je predstavljala suvu eleganciju iskombinovala je ogrlicom i narukvicom u srebrnoj nijansi i srebrnim sandalama sa potpeticom. 

 

Frizuru je za ovu priliku isfenirala u u talasima i pustila da pada niz telo, a što se tiče mejkapa, kao i uvek, bio je efektan i odmeren.

 

Ruž u bledoružičastoj nijansi i sivi, roze i sivi tonovi na očima su istakli Aleksandrino lice i na fantastičan način zaokružili ovaj autfit.

Sličnu haljinu u holivdskom stilu, koja je bila na jedno rame i imala veliku mašnu obukla je nedavno manekenka Kara Delavinj (30).

 

Ona je bila jedna od najstilizovanijih dama na ovogodišnjoj dodeli Oskara, a sve prisutne je zasenila u grimiznoj haljini.

 

Poput ove koju je ponela Aleksandra Radović i manekenkina haljina je otkrivala jedno rame i imala veliku mašnu na drugom ramenu.

 

Međutim, osim po boji haljine, kreacija koju je nosila Kara Delavinj se razlikovala i po dubokom šlicu i jednom praktičnom džepu koji je imala sa leve strane.

Kara Delavinj na ovogodišnjoj dodeli Oskara je bila jedna od najstilizovanijih dama.foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput Aleksandre, i Kara je želela da njen nakit bude u srebrnim nijansama, ali se za razliku od pevačice odlučila za crvene sandale sa ogromnom platformom i štiklama. 

 

I Kara i Aleksandra su nam pokazale kako se nosi haljina na jedno rame i šta znači odličan stajling, ali mi smo malo pristrasni, pa ćemo se složiti da je Srpkinja za nijansu bolje ponela ovaj kroj haljine.

 

U galerij ispod pogledajte još neke od stajlinga Aleksandre Radović.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Nebojša Mandić