sestrinska ljubav

I da nisi moja sestra po krvi... Nataša Bekvalac emotivnim rečima čestitala rođendan sestri Kristini

Pevačica Nataša Bekvalac na divan način je poželela rođendan svojoj sestri Kristini.     

Nataša Bekvalac foto: M.M./ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac i njena rođena sestra, kreatorka i stilistkinja Kristina Bekvalac, oduvek su imale lep odnos, pun uzajamnog poštovanja i ljubavi.

 

Nataša i Kristina su oduvek bile tu jedna za drugu, i u dobru i u zlu. Nije tajna da često odlaze i na odmore zajedno, a obzirom da dosta liče - nekada čak ljudi ne mogu da raznaju koja je Nataša, a koja Kristina.

 

Takva situcija je bila kada su jednom zajedno otišle na Ibicu i napravile fotografiju koja je malo zbunila fanove. Sestre su ispozirale u kupaćim kostimima sa šeširima na glavama, a mnogi nisu odmah bili sugirni da li je Nataša sa leve ili desne strane slike.

 

 

A kao i uvek kada je njoj dragim ljudima rođenda ili neki drugi bitan datum, Nataša im ga biranim rečima javno čestita na društvenim mrežama. Tako je bilo i ovoga puta, kada je na veoma emotivan način poručila svojoj sestri da joj želi srećan rođendan.

 

Nataša je Kristini rođendan čestitala na Instagramu uz ovaj snimakfoto: Natasa Bekvalac Instagram

Nata je Kristini napisala da se one toliko slažu i da bi se pronašle, sve i da nisu rođene sestre.

 

Nataša je na najlepši način sestri poželela srećan rođendanfoto: Natasa Bekvalac Instagram

- Srećan rođendan Kristina. I da nisi moja sestra po krvi, moje srce i dusa bi te opet odabrale. Volim te rođena, bela moja - napisala je Nataša na svom Instagram storiju.