povratak u velikom stilu

Grimizna fantazija i holivudski glamur: Kara Delavinj u izdanju koje je bacilo Los Anđeles na kolena

Manekenka Kara Delavinj se vratila sa rehabilitacije i svojom pojavom je apsolutno zasenila sve na sinoćnoj dodeli Oskara.

Kara Delavinj je bila od najstilizovanijih dama sinoć na 95. Dodeli Oskarafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sinoć je u losanđeleskom Dolbi teatru održana 95. dodela Oskara.


Apsolutni pobednik večeri bio je film "Sve u isto vreme" režisera Danijela Kvana i Danijela Šajnerta (poznatiji kao Danijels)! Reditelji su dobili po tri nagrade, a od četiri glavne nagrade za glumu ekipa koja je igrala u osvom ostvarenju dobila je čak tri.


Najbolja glumica bila je Mišel Jeo, najboljim glumcem proglašen je Brendan Frejzer, dok su Oskari za najbolju žensku i mušku sporednu ulogu pripali Džejmi Li Kertis i Kiju Hui Kvanu.

 

Kao i uvek, osim glumačkih nagrada, posebnu pažnju su privukle kreacije poznatih ličnosti.

 

Interesantno je da ove godine izostao crveni tepih već su poznate ličnosti prvi put prošetale tepihom u boji šampanjca.

 

- Mislim da odluka da umesto crvenog tepiha stavimo tepih boje šampanjca pokazuje koliko smo uvereni da neće biti prolivene krvi - našalio se američki voditelj, komičar i domaćin 95. dodele Oskara, Džimi Kimel.

 

Bez obzira što je klasičan crveni tepih izostao, poznate ličnosti i zvezde iz svetskog šoubiznisa i sedme umetnosti su svakako bili u centru pažnje.

 

Modnih promašaja gotovo da nije bilo, a nama je posebnu pažnju privukla 30-godišnja manekenka Kara Delavinj.

Čini se da je ovo bio njen povratak u velikom stilu budući da se nedavno vratila sa rehabilitacije, jer je prepoznala da joj je podhitno potrebna pomoć da se izbori sa zavisnošću.


Ovo je tačnije bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti otkako je otkrila da je sada trezna i da se vratila sa rehabilitacije.

- Sve što sam znala jeste da ako nastavim da idem putem kojim sam išla, ili bih završila mrtva ili, kao, uradila nešto stvarno, stvarno glupo- rekla je engleska manekenka za Vogue.


Za ovu priliku, Kara je odabrala predivnu grimiznu haljinu koju potpisuje Elie Saab.

FOTO: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
FOTO: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina koju je obukla otkriva jedno rame i ima ogromnu mašnu, naborane detalje i duboki šlic i sasvim sigurno je unela malo holivudskog glamura, zajedno sa praktičnim džepom koji je manekenka iskoristila dok je pozirala fotografima.

 

Uz gracioznu haljinu izabrala je ništa manje divan Bulgari nakit u vidu ogrlice, narukvice i minđuša, a posebnu pažnju nam je privukla dijamantska ogrlica sa zmijskom glavom i smaragdnim okom.

 

Ceo autfit je zaokružila niskom uglađenom punđom i crvenim sandalama sa patformom koje potpisuje Stuart Weitzman.

 

Uz mejkap koji je istakao njene oči i usne, ceo stajling je bio pun modni pogodak i defitinitivno jedna od najlepših haljina koje smo skoro videli na crvenom, pardon, bež tepihu.