nadamo se da sedite!

Bila je NA IVICI, PREKLINJALI su je da potraži pomoć: Slavna lepotica se vratila – i NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA VIDI

Pre samo nekoliko meseci, poznata manekenka bila je glavna tema medija jer su svi strahovali za njeno duševno i fizičko stanje. Danas, ovo je samo ružna prošlost.

Manekenka Kara Delevinj u septembru 2022.foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održana svečana ceremonija dodele nagrada Udruženja filmskih glumaca (Screen Actors Guild Awards) – SAG nagrade, koja je okupila sam holivudski krem.


Pored brojnih poznatih glumaca, crvenim tepihom prošetale su i druge istaknute ličnosti iz svetskog šou-biznisa, a među njima se našla i manekenka Kara Delevinj.


Popularna Britanka, koja je proteklih godina više puta pokazala i svoj glumački talenat, pojavila se u neobičnom kombinezonu koji potpisuje modna kuća Carolina Herrera.

 

Manekenka Kara Delevinj na dodeli SAG nagradafoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

U pitanju je interesantan crni model sa dugim rukavima i nesvakidašnjim dubokim izrezom, koji od kukova ima neobičnu nadsuknju koja pada pored tela i prati je kratkim šlepom.


Kara je kosu podelila na razdeljak i pustila da pada niz leđa, a sve je zaokružila simpatičnim crnim cipelama otvorenih prstiju i crvenim ružom.

 

Ovo izdanje ujedno je i jedno od najlepših na dodeli SAG nagrada, a Kara danas uživa u komplimentima kako zbog svog stila i izgleda tako i zbog činjenice da je ponovo stala na noge posle teškog perioda kroz koji je prošla pre nekoliko meseci.

 

Manekenka Kara Delevinj na dodeli SAG nagradafoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Manekenka se prošlog leta našla u žiži interesovanja svetske javnosti nakon što je u više navrata uhvaćena u, najblaže rečeno, čudnom stanju.

 

Ona je najpre viđena na aerodromu u Los Anđelesu kako hoda u čarapama, bez šminke i raščupane kose, a sve vreme je nervozno pričala telefonom, vikala na ljude oko sebe, besno pušila, hvatala se za glavu...

 

Manekenka Kara Delevinj u septembru 2022.foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je tih dana viđana kako se ponaša "eratično", pisali su mediji, a TMZ je javio i da je njeni prijatelji mole da ode na rehabilitaciju zbog upotrebe narkotika.


Njena prijateljica i poznata australijska glumica Margo Robi uslikana je kako plače, a pisalo se da je fotografija nastala ispred Karine kuće, što je glumica kasnije demantovala.

Nizali su se naslovi o nervnom rastrojstvu Kare Delevinj, a sve je eskaliralo na dodeli Bilbord nagrada, kada je ona sve vreme pratila reperku Megan Di Stalion – do te mere da su je nazivali "progoniteljkom koja mora da se skloni od poznatih ličnosti".

Kara se nije oglašavala posle svih ovih incidenata, ali jedno je sigurno – ona je ponovo ona stara i spremna je da nas očara!