može i tako

Ovako još niste nosili helanke – a izgledaju SKUPLJE i tako trendi! Modna caka Džej Lo koju morate probati ovog proleća

Kako se obući kad vam nije doterivanja? Ovo je ideja Dženifer Lopez koja je vredna kopiranja

Dženifer Lopez poznata je po izuzetnom stilufoto: jlo, Instagram

Latino diva Dženifer Lopez na crvenom tepihu spada u najbolje odevene žene planete, ali je svakodnevni stil nešto u čemu se najbolje snalazi.


Bezbroj puta do sada nas je oduševila svojim sportskim izdanjima, kombinacijama s farmerkama i sličnim ležernim odevnim varijantama, a obično najbolji utisak ostavi kada odabere helanke i istakne svoju prepoznatljivu zadnjicu, osiguranu na 28 miliona dolara.


Međutim, Džej Lo ne kombinuje helanke samo sa patikama i sportskim majicama, već i te kako ume da ih oplemeni na interesantan način, a sada se pojavila u vrlo trendi autfitu vrednom kopiranja.


Dženifer su paparaci u Los Anđelesu pre nekoliko dana uslikali dok je izlazila iz studija, kada je izgledala vrlo lepo u stajlingu sa helankama i – rolkom.

 

Dženifer Lopez u kombinaciji helanki i sportske kropovane rolkefoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Jednostavne crne i duboke helanke pripijene uz telo pevačica i glumica kombinovala je sa sportskom rolkom od rebrastog materijala, a reč je o komadu sa labavim okovratnikom koji je odlična zamena za šal u svežijim danima.

 

U pitanju je plavkastosivi kropovani model koji je naglasio je Dženiferin uzan struk i daje nehajan i vrlo stajliš izgled.

 

Dženifer Lopez jedna je od najvećih zvezda današnjicefoto: 305soccer / KADENA / Profimedia

Latino diva je svemu dodala čizme od prevrnute kože i na pertlanje koje potpisuje brend Brunello Cucinelli, model čija cena iznosi nešto više od 1.500 dolara i koji se savršeno uklopio uz njenu skupocenu tašnu Hermes Birkin iste nijanse.


Dodajte tome zlatne alke, omiljene minđuše Dženifer Lopez, i Chloe naočare za sunce sa zlatnim ramom i imate savršen look za svaki dan!

 

U galeriji pogledajte još neka svakodnevna izdanja Džej Lo koja vam mogu poslužiti kao modna inspiracija kad vam se ne doteruje previše.

 

Pevačica i glumica Dženifer Lopez odlično se snalazi u ležernom stilu FOTO: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pevačica i glumica Dženifer Lopez odlično se snalazi u ležernom stilu FOTO: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pevačica i glumica Dženifer Lopez odlično se snalazi u ležernom stilu FOTO: MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pevačica i glumica Dženifer Lopez odlično se snalazi u ležernom stilu FOTO: bjjteam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pevačica i glumica Dženifer Lopez odlično se snalazi u ležernom stilu FOTO: LESE/RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia