ispovest

Jedna noć ga je umalo koštala karijere: "Odigrao sam utakmicu života, onda se trudna žena pojavila na mojim vratima"

Za bivšeg engleskog fudbalera Denija Simpsona bili je to turbulentnih 4, 5 meseci.

foto: EPA/TIM KEETON

Bivši engleski fudbaler Deni Simpson (37) nedavno se u podkastu "Under the Cosh" prisetio jednog nemilog događaja sa početka karijere koje mu je u potpunosti promenilo život.

 

Deni Simpson je odigrao samo nekoliko nastupa za Mančester junajted tokom svog boravka na Old Trafordu, ali je uspeo da ulepša teren protiv Rome u Ligi šampiona, pre nego što je doživeo ogroman šok.

 

Na početku karijere bio je veliki potencijal, a tako je mislio i Ser Aleks Ferguson koji ga je poslao na teren protiv Rome u Ligi šampiona sa 20 godina.


- Ljudi to ne znaju, ali nemam ništa protiv da to kažem - počeo je Simpson priču u podcastu "Under The Cosh".

-Igrao sam protiv Rome u gostima u Ligi šampiona, remizirao 1-1, mislim da je Đerar Pike postigao gol. Sledećeg dana, neko mi je pozvonio na vrata - počeo je svoju priču Deni Simpson.

 

- Zdravo?' Ah, to je... Neću reći ime, ali sam bio kao o da, uđi- ispričao je Deni Simpson.

 

- Ova devojka se pojavila na mojim vratima, u petom mesecu trudnoće, rekavši mi da sam ja otac. Zamislite, upravo sam igrao u Ligi šampiona, bila je to najveća noć u mom životu, a 24 sata kasnije došla je neka ptičica i govori da je trudna - ispričao je fudbaler.

Simpson,koji će samo nekoliko nedelja kasnije napuniti 20 godina, otkrio je da mu je saigrač Rio Ferdinand bio velika podrška tokom nekoliko turbulentnih meseci koji su usledili.

 

Priznao je i da ga je nedostatak fudbala u prvom timu tokom kraja sezone, zajedno sa stresom i iskušenjem na koje je naišao, na kraju je nagnao da zatraži pozajmicu u "Ipswich Town".

 

- Ja sam dete u tom trenutku, imam ovu advokaticu koja kaže da želi ovu kuću i ovo i to. Skratimo priču, prošao sam test, a očigledno dete nije bilo moje. Bilo je to ludih četiri-šest meseci. Ludilo.- završio je svoju priču bivši engleski fudaler.
 

Ispostavilo se da mu je nastup protiv Rome bio poslednji u dresu Junajteda.