jednostavno predivna

Tako lepa da dopušta – VELIKU MODNU GREŠKU! Glumica pronašla suknju kakva može da se nosi od septembra do aprila

Harizmatična glumica koja je uvek besprekorno odevena kombinovala je kožnu suknju onako kako se ona inače ne nosi, a utisak je ipak sjajan

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Njujorška kraljica ulične mode Kejti Holms, proslavljena holivudska glumica i režiserka, nepogrešivo bira komade koji čak i najležerniji stajling čine interesantnim, šik i upečatljivim.


Svaki njen izlazak iz stana svojevrsna je modna vest, a tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je glumica uhvaćena dok je žurila na svoju predstavu The Wanderers, koju igra već neko vreme.


Ona je iz luksuzne zgrade na Menhetnu izašla u vrlo otmenoj zimskoj odevnoj kombinaciji. Kejti Holms je odabrala lagani džemper šireg kroja i nabranih rukava 3/4 dužine, u spoju s jednom od najlepših kožnih sukanja koje smo do sad videli.

 


Reč je o modelu koji potpisuje jedan pristupačni španski high-street brend, a Kejti je očarala plisirana midi-suknja koja se izdvaja vrlo efektnom tamnobraon i gotovo bakarnom nijansom.

 

Za ovu šik suknjicu je, inače, potrebno izdvojiti oko 270 evra, a glumica ju je dodatno naglasila tako što ju je kombinovala sa autfitom u neutralnim bojama.

 

Braon plisirana kožna suknja Kejti Holms je pravi hit za jesen i zimufoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored belog džemperka, tu su crne visoke čizme sa niskom štiklom, a iako je crni i braon kožni komadi obično ne spajaju – u ovom slučaju je utisak izvanredan!


Glumica je, takođe, nosila retro naočare za sunce manjih stakala, preko ramena je nosila prebačenu laganu pilotsku jaknu krem nijanse, a svima je zapalo za oko da je bila u takvoj žurbi da je izašla mokre kose. Ili je u pitanju wet look?

 

U galeriji pogledajte još neka novija modna izdanja glumice Kejti Holms.

 

Stil Kejti Holms FOTO: Jordan Hinton/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stil Kejti Holms FOTO: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Stil Kejti Holms FOTO: Instagram/printscreen
Stil Kejti Holms FOTO: Tim Regas / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Stil Kejti Holms FOTO: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia