praktičan, a šik

NIKAD ne izlazi iz mode, a nosi se uz sve: Kaput Tamare Dragičević za kojim bi se i Anđelina Džoli okrenula na ulici

Nosio se pre nekoliko decenija, a sigurno će se nositi i u narednim – ovakav kaput je namudriji način da potrošite novac

Tamara Dragičević jedna od najbolje odevenih žena na domaćoj scenifoto: tamaradragicevic, Instagram

Glumica Tamara Dragičević izvanredno se snalazi u svakoj sezoni, ali ako nas pitate – tokom jeseni i zime joj nema ravne!


Popularna filmska i pozorišna glumica spada u najbolje odevene žene naše javne scene, a njen stil je prava mera najnovijih trendova i vanvremenskih komada. U svakoj prilici, ona ume da ostavi izuzetan utisak svojim modnim odabirima, a sada je pokazala savršen autfit za ležerne prilike u hladnim danima.


Tamara je u društvu prijatelja uživala u šetnji Oplencem, a s pratiocima na Instagramu rešila je da pokaže kako je to izgledalo.


Dan kao izmišljen – napisala je ona pored fotografije koje nam otkrivaju da je uživala u sunčanom i prohladnom februarskom danu.

 

FOTO: tamaradragicevic, Instagram
FOTO: tamaradragicevic, Instagram
FOTO: tamaradragicevic, Instagram
FOTO: tamaradragicevic, Instagram
FOTO: tamaradragicevic, Instagram
FOTO: tamaradragicevic, Instagram


Glumica je za ovu priliku odabrala vrlo šik kaput, kakav je vrlo popularan među trendseterkama proteklih godina. Reč je o predimenzioniranom modelu koji naglašava ramena, vrlo je zgodan za svežije vreme jer pada do članaka.

 

Tamara Dragičević pravi je majstor oblačenja za hladnije mesecefoto: tamaradragicevic, Instagram

U pitanju je kaput s dugačkim reverima na preklop, u tamnosivoj boji koja je vrlo praktična za kombinovanje, a lako možemo da ga zamislimo i u nekim formalnijim prilikama. Ovakve modele, inače, obožava Tamarina koleginica Anđelina Džoli, koja već godinama uglavnom nosi maksi-kapute sličnog kroja, i to pretežno u neutralnim nijansijama.


Tamara je ovaj trendi komad kombinovala sa ravnim čizmama i kariranim šalom u crnim i tamnosivim tonovima, a sve je upotpunila tamnom crnom tašnicom i naočarima za sunce.