vole se kao prvog dana

21 godinu su u braku, drugo dete je rodila sa 45 godina: Znate li koja POZNATA GLUMICA je žena Aleksandra Đurice?

Glumac Aleksandar Đurica dobro je poznato ime na glumačkom nebu Srbije, ali i njegova supruga savršeno "pliva" u tim vodama 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati glumac Aleksadar Đurica pojavio se večeras na premijeri filma "Usekovanje", a društvo mu je pravila mlada koleginica, glumica Anita Ognjanović.

 

Njih dvoje su prošetali crvenim tepihom, ponosni i veoma zadovoljni što su uspeli da konačno iznesu na svetlost dana novi projekat, a osim njih premijeri su prisustvovali i drugi glumci koji su imali zapaženje uloge. 

 

Tom prilikom mogli smo da vidimo Bojana Žirovića, Aleksandru Balzamović, Milicu Janevski, Pavla Mensura i mnoge druge. 

 

 

Ono što je interesantno, a tiče se privatnog života glumca Aleksadra Đurice jeste njegova nevervatna ljubavna priča sa našom poznatom glumicom, Jelenom Ćuruvijom. 

 

Naime, oni su zajedno prošli mnoge teške trenutke. Onaj koji je ostavio traga i na njihovu ljubav i uzdrmao osećanja jeste borba za dobijanje drugog deteta.

 

Oni su živi dokaz da je moguće ostvariti se u ulozi roditelja u zrelim godinama, uprkos tome što oboje imaju veoma bogate i uspešne karijere.

 

Jelena Ćuruvija i Aleksandar Đurica su godinama u skladnom brakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumica i njen suprug su pre tačno godinu dana uspeli da se po drugi put ostvare u ulozi roditelja kada su dobili sina Iliju. Glumica je tada otkrila da se novom članu porodice najviše se raduje kćerka Marta.

 

Jelena se nedavno vratila građenju glumačke karijere, a najnovije fotografije svedoče da i Aleksandar uživa radeći posao koji mu je u krvi. 

 

Očigledno je da im je roditeljska uloga dala novu energiju i da su sada sigurni da mogu zajedno sve da urade.