Njihovo čudo

Prva fotografija unuke Jelene Bačić Alimpić: Upoznajte malu Milu

Jelena Bačić Alimpić je nedavno postala baka, a sada nam je po prvi put pokazala svoju unuku Milu. 

Jelena Bačić Alimpićfoto: Milan Maričić / ATAImages

Naša poznata spisateljica Jelena Bačić Alimpić prošle godine imala je jedan niz lepih vesti. Prvo joj se sin Marko oženio sa svojom dugogodišnjom devojkom Antoninom, a ubrzo nakon toga snajka je na veliku radost svih otkrila da je u "drugom stanju".

 

Marko je prvo na Uskrs prošle godine zaprosio Antoninu, da bi nakon toga u septembru izgovorili sudbonosno „da“. Srećna mama Jelena tada nije mogla da sakrije svoju sreću zbog venčanja sina.

 

- Idemo, anđeli! Ljubi vas majka! Danas pred Bogom, sutra pred ljudima – napisala je nakon venčanja na Instagramu ponosna Jelena.

 

 

U drugoj polovini januara ove godine Antonina se porodila i na svet donela devojčicu, koju je srećni par nazvao Mila.

 

- Dobro nam došla, Mila - kratko je napisala Antonina iz bolnice tada i na taj način otkrile i ime devojčice.

 

Jednako srećna tada je bila i baka Jelena.

 

- Postala sam baka! Hvala ti Antonia na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu - poručila je Jelena snajki i unuci.

 

Sada, oko dve nedelje nakon što se rodila Mila, mama i baka su podelile prve fotografije bebice na Instagramu. Jelena je okačila Milinu fotografiju dok spava na krevecu.

 

 

- Ljubav najveća - kratko je napisala novopečena baka i ostavila tri emotikona srca.

 

Ipak, više pažnje privukla je fotografiju koju je sama Anotonina postavila na Instagram. Na toj fotografiji supruga Jeleninog sina ima osmeh koji govori više od 1.000 reči, osmeh koji imaju samo majke dok drže svoje bebe.

 

 

- Moje čudo - napisala je Antonina na turskom jeziku uz ovu fotografiju.