CRVENA & KOŽA

Kako će se nositi KOŽA ovog proleća? Vatreno izdanje Severine koje svaku damu pretvara u ZAVODNICU

Pevačica Severina nam je pokazala kako da "razbijemo" monotoniju monohromatskog izdanja.

Severina uvek pomera granice kada je moda u pitanju. foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Severina Vučković (50) jedna je od najstilizovanijih dama u regionu. Svakim svojim stajlingom pomera granice i ruši tabue, ali i uspostavlja nove modne trendove.

 

Na nastupima smo navikli da je vidimo u elegantnim i atraktivnim toaletama, a njena haljina sa kapuljačom i golim leđima u kojoj se pojavila nedavno na dodeli godišnje medijske nagrade "Zlatni studio" nas je raspametila.

I taman kad smo mislili da ne može bolje, pevačica nas je oduševila monohromatskim kožnim izdanjem od kojeg nismo mogli da odvojimo pogled.

 

Naime, Severina se odlučila za crvenu, boju ljubavi i pokazala nam na koji način možemo da nosimo monohromatsku kombinaciju.

 

Preko crvene kožne rolke, pevačica je obukla crvenu kožnu jaknu sa reverima i karakterističnim radom na rukavima. 

 

Za donji deo kombinacije, pevačica je odabrala kožne pantalone u istoj nijansi, ali koje su bile opuštene. Pratile su liniju tela, ali nisu bile pripijene uz telo. Poput jakne i one su imale isti rad na sebi.

 

Ovom kombinacijom nas je podsetila na crveni kožni stajling iz aprila prošle godine kada je isto odlučila da obuče crveno monohromatsko kožno izdanje. 

Koje vam se više dopada?