fascinantna je

Sa 14 godina je ZAPREPASTILA SRBIJU svojim glasom: Kako danas izgleda devojčica magičnog glasa Lena Stamenković?

Kao devojčica je očarala Srbiju svojim prelepim glasom, a danas izgleda neprepoznatljivo 

foto: Youtube Printscreen

Lepa devojčica Lena Stamenković kao dete je stala na scenu velikog muzičkog takmičenja za decu i svojim glasom, ali i nastupom i hrabrošću očarala sve. 

 

Te 2014. godine ostvarila je svoj veliki san, da otpeva pesmu pred milionskim auditorijumom i uprkos tome što je došla do samog finala u takmičenju, nakon njega nismo imali prilike da je više vidimo u javnosti.

 

Čini se da je Lena čekala svojih pet minuta i da je radila na sebi i svom glasu i sada kada je napunila 18 godina može da počne da ostvaruje svoj san.

 

 

Ona je gostovala u emisiji "Pusti brigu" kod Suzane Petričević i tada smo imali prilike da čujemo koliko je napredovala u muzičkom smislu, ali i koliko se promenila. 

 

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni popularnog šou programa, Lena je izazvala ovacije čitavog studija, nakon čega je dogurala do samog finala takmičenja.

 

 

Nakon takmičenja Lena je ostvarila još jedan svoj san, a to je da se oproba u glumi, pa je bila deo jedne pozorišne predstave. 

 

Danas, slobodno se može reći Lena je izrasla u pravu lepoticu, a plavu kosu zamenila je žustrijom nijansom vatreno plave i svi se slažu da joj odlično stoji.

 

Da li će Lena nastaviti muzičku karijeru i da li ćemo imati priliku da je ponovo slušamo i gledamo na malim ekranima videćemo, a do tada možete da poslušate pesmu koju je otpevala na takmičenju te 2014. godine.